Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Adrien Rabiot afviser igen PSG

Transfermarked - 22. august 2018




Adrien Rabiot har længe været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona og den catalanske storklub har da heller ikke lagt skjul på, at de ikke er færdige på transfermarkedet endnu selvom de har købt godt ind i løbet af den seneste måneds tid.

Paris Saint-Germain ønsker at beholde Rabiot i deres trup og tilbød ham derfor en forbedret kontrakt, men den blev afvist på stedet af spilleren. Hans nuværende kontrakt udløber om et år og derefter er han en fri spiller, som kan skifte til lige den klub, som han ønsker.

PSG står derfor i et dilemma: Skal de beholde ham uden at forlænge hans kontrakt således han kan smutte gratis om et år, eller skal de sælge ham nu og få penge for ham? Sidstnævnte mulighed er den, som Rabiot forsøger at presse ned over hovedet på klubben, da han ønsker at skifte til FC Barcelona.

Ifølge Paris United har Rabiot nu afvist tilbud nummer to fra den franske klub, som lød på 53 millioner kroner i årlig løn. Ifølge Sport har Barcelona og Rabiot en aftale, som lyder på 74 millioner kroner i årlig løn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Adrien Rabiot afviser igen PSG

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder