Jose Zorrilla fik lagt et græstæppe blot få dage før opgøret mod FC Barcelona og det betød, at det på ingen måde var fast. Det fik spillet og spillerne at føle, da underlaget var alt andet end imponerende.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Coutinho, Messi, Suárez og Dembele.

Ezkieta, Lenglet, Semedo, Arthur, Arturo Vidal, Malcom og Munir

- 1-0 57' - Dembélé

5'
- God aktion af Dembélé, som kommer fri fra sin modstander og trykker af på kanten af det lille felt, men bolden går over målet.

9'
- God afslutning fra Unal, om modtager en bold, Piqué ikke kan stoppe i en glidende tackling. Unal trykker hårdt af og Ter Stegen redder til hjørnespark i flyvende stil.

14'
- Messi mister bolden mens næsten alle mand er oppe i Valladolids felt i forbindelse med et hjørnespark. Det udvikler sig til et kontrastød, som Valladolid får afsluttet, men Ter Stegen griber.

22'
- Flot spil af Barcelona som ender med et skud fra Dembélé. Masip følger den dog ud.

23'
- For fire dage siden var der ingen græs på Jose Zorrilla. Og det græs, der nu er blevet lagt, er langt fra fast. Den er ekstrem ujævn og det gør Rakitic' aflevering ind til en fri Suárez skæv.

30'
- Unal med en stor chance, som Ter Stegen på forrygende vis redder, men der bliver dømt frispark, da Unal skabte plads ved at skubbe Piqué.

31'
- KÆMPE CHANCE! Messi er igen skaberen med en vidunderlig aflevering ind til Dembélé. Han kommer ud i en lidt spids vinkel og satser på indlægget til Suárez, men bolden ender helt ude til indkast.

33'
- Suárez fortsætter sin dårlige form. Coutinho finder ham med en vanvittig ydersideaflevering, men alene foran Masip formår han ikke at få bolden i mål.

35'
- Tæt på 1-0! Coutinho sender et fladt skud afsted, som Masip lige når at skubbe ud til hjørnespark.

36'
- Barcelona svømmer i 'lige ved og næsten-chancer', men Valladolid har heldet med sig.

37'
- Dårligt dommerarbejde. Messi sender en aflevering afsted, men bliver nedlagt i samme øjeblik. Dommeren ser først om der komme en fordel ud af det, men Suárez får det ud af det som han for tiden altid gør: Ingenting. Men dommeren vælger ikke at fløjte frispark.

42'
- Skidt af dommeren igen-igen. Umtiti nedlægges og tager sig til hovedet, men dommeren løber bare videre. Herefter bliver Messi nedlagt og får frispark på kanten af feltet. Først herefter bliver Umtiti tilset af dommeren. Det gør også græstæppet, som åbner sig op hver gang der er en duel.

43'
- Messi overplacerer frisparket.

48'
- Dembélé opsnapper kuglen i feltet og trykker af, men Masip redder.

51'
- Dembélé mister bolden uden overhovedet at blive rørt, men dommeren dømmer frispark. Mærkværdig hændelse på Jose Zorrilla. Der var ikke skyggen af frispark til Dembélé, som også selv var overrasket.

57' - MÅL!!
- Fuldt fortjent! FC Barcelona kommer på 1-0 ved Ousmane Dembélé, som sparker Sergi Robertos hovedstød i kassen. Roberto når lige at heade bolden tilbage i banen på kanten af baglinjen.

74'
- Roberto snubler i det håbløse græstæppe og mister bolden. Valladolid får et godt indlæg ind i boksen, men Umtiti smækker den ud til hjørnespark.

76' - ind-/udskiftning
- Dembélé går ud. Vidal kommer ind.

77'
- STOR chance til Valladolid. Keko kommer helt fri til et hovedstød, men header lige på Ter Stegen.

83' - ANNULLERET MÅL!
- Messi vipper bolden mellem to mand og finder en fri Suárez, som sikkert scorer, men dommeren annullerer korrekt for offside.

84' - ind-/udskiftning
- Coutinho går ud. Malcom kommer ind.

91' - ind-/udskiftning
- Suárez går ud efter atter en skuffende kamp. Munir El Haddadi kommer ind.

93' - MÅL!
- Valladolid udligner efter et indlæg heades ind bag Ter Stegen via. stolpen, men VAR annullerer for offside!