Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skjult agenda: Derfor gik PSG efter Rakitic

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 27. august 2018


Skjult agenda: Derfor gik PSG efter Rakitic

Paris Saint-Germain går i små sko, lyder det i spanske medier. Den franske storklub har været i gang med et større projekt som i første omgang handler om at vinde Champions League. Derfor forsøger de konstant at hente storspillere til klubben - senest Ivan Rakitic. Men der var en skjult agenda.

PSG har startet en krig med FC Barcelona. Ifølge Sport har den franske klub truet FC Barcelona med at gå til FIFA for at have snakket Adrien Rabiot. Det er ifølge reglerne forbudt; der må kun snakkes direkte til spillerens bagland såfremt spilleren har seks eller færre måneder tilbage af sin kontrakt. Rabiot har fortsat et år tilbage af sin PSG-kontrakt og derfor er det forbudt at tale direkte til spilleren. PSG mener at Barcelona har overtrådt denne regel.

I FC Barcelona mener man dog ikke at man har overtrådt reglen. Eric Abidal og Pep Segura rejste til Paris for en måneds tid siden netop for at informere PSG om, at man vil tale med Rabiot. Får man tilladelse af klubben, så må man tale med spilleren. Abidal og Segura rejste først til Paris efter at Rabiot havde informeret PSG om, at de skulle åbne døren for FC Barcelona. På den måde var banen ligesom ryddet.

PSG har sendt en fax til Barcelona hvor de gør det klart, at de står klar til at tage fat i FIFA i forbindelse med kontakten til Rabiot. I mellem tiden har PSG gjort hvad de kunne for at træde Barcelona over tæerne - ved at forsøge at købe Ivan Rakitic fri.

Ivan Rakitic havde et reelt tilbud på hånden og bekræftede selv, at han overvejede muligheden, men at han i sidste ende valgte at blive i Barcelona. PSG's forsøg på at kapre Rakitic var for at ryste Barcelona og 'skyde igen' på catalanernes forsøg på at hente Rabiot.

Noget tilsvarende så man for et år siden, da FC Barcelona forsøgte at hente Marco Verratti. Det gad PSG ikke at være med til, og de overtalte derefter Neymar til et skifte og købte ham fri fra sin kontrakt i Barcelona.

Rabiot har endnu ikke forlænget sin kontrakt i PSG og han kan derfor til januar fri tale med de klubber, som han ønsker ligesom han kan skifte gratis når hans kontrakt udløber om et år.
Læs også
- PSG presser på for at få De Jong
- PSG-træner: Dembele er ikke rigtig klog
- Rabiot må ikke gå ind i PSG's omklædningsrum
- PSG vil sælge Rabiot til Barca for 5 mio. euro
- PSG: Barca er enig med Rabiot


Ugens mest læste

Seneste nyheder