Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Kun at gå efter CL ville være selvmord

Nyheder - 28. august 2018




Gerard Piqué er en karakter både på banen og udenfor banen, og er ikke ligefrem kendt for at være den stille person, når det gælder kontakt med medierne.

Mange fans på sociale medier, og især Twitter, har ytret at klubben bør gå efter Champions League i den kommende sæson, specielt set i lyset af de mange forstærkninger, der er blevet hentet til klubben, heriblandt brasilianske Malcom og Arthur Melo, samt Clement Lenglet i forsvaret, for ikke at nævne at Ousmane Dembélé er begyndt at finde formen i Blaugrana-trøjen.

Piqué har svaret igen, og er enig i, at man skal gå efter det prestigefyldte Champions League-trofæ, som man ikke har vundet siden 2015, men understreger, at La Liga bør være førsteprioritet.

- Hvis vi kun forsøgte at vinde Champions League, ville det være selvmord. Med den måde, vi arbejder på, er vi stærkere, når vi ikke lader alt komme an på en enkelt kamp, begynder tredjeanføreren til det catalanske medie SPORT.

- Hvis vi fokuserer på La Liga, er det bedre, fordi det er den turnering vi bruger som målestok for, hvordan vi klarer os i løbet af sæsonen, fortæller ham, og nævner for øvrigt en interessant statistik:

- Barça har ikke vundet Champions League uden også at have vundet La Liga. Hvis vi fokuserer på La Liga, kan vi vinde Champions League.

Der har også været heftig kritik af Ernesto Valverde, hans taktikker, og holdets spillestil, specielt efter nederlaget til Roma i sidste sæson, hvor Kostas Manolas blev kendt for at have scoret målet, der sendte Roma videre til semi-finalen, men Piqué føler ikke, at der er nogle problemer:

- Barças spillestil mangler ikke noget. Vi er blevet rigtig stærke i de forksellige turneringer, hvor vi spiller mange kampe (såsom La Liga, red.), og der har ikke været en eneste finale (for nylig, red.), hvor vi lige på nippet har vundet, afslutter han.

Barcelonas næste kamp finder sted mod nyligt oprykkede SD Huesca på Camp Nou på søndag, klokken 18:30 dansk tid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Kun at gå efter CL ville være selvmord

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder