Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Interview: Rakitic forklarer PSG-afvisning

Nyheder - 30. august 2018




Ivan Rakitic modtog et tilbud fra PSG, som fik ham til at overveje sin nuværende situation, men i sidste ende valgte han at afvise PSG og blive i FC Barcelona. Nu har Sport fanget ham til et interview. Du kan læse det hele lige her.

Hvornår og hvorfor valgte du at blive i Barcelona?
- Det var ikke på et bestemt tidspunkt, men mere at jeg reflekterede over tingene. Der var nogle dage, hvor folk snakkede meget om mig, og for at være ærlig, så ville jeg ikke høre, se eller læse om det. Jeg overvejede det (at skifte), men jeg talte med min kone og mine agenter og vi tog en beslutning sammen.

Hvad var det mest vigtige: familie, fodbold eller penge?
- Jeg lyttede til min kone og mit hjerte og kom frem til, at jeg er utrolig privilegeret af at bære Barcelonas trøje. At forsvare klubben er den største ære. Der er ikke et hold i verden, som kan give mig mere; medmindre det er penge. Mit ældste barn har været i skole her i byen i to år og har sine venner her. Den yngste skal snart i skole. Vi er meget glade her hvad det angår og det var derfor en let beslutning. Jeg er stolt af at fortsætte i Barcelona.

Kunne du forstå det, hvis klubben havde accepteret PSG's bud på dig?
- Hvis det havde været tilfældet, så havde vi talt om det. Vi ville kigge på, hvad det bedste er for alle og hvis klubben havde den tilgang, så havde min beslutning måske også været anderledes. Det vigtigste er, at vi kan arbejde sammen; hvad der er godt for mig, er måske dårligt for klubben.

- Jeg føler mig ønsket her i klubben; af folket i klubben og af tilhængerne. Derfor var det ikke en svær beslutning.

Det næste skridt må være en ny og forbedret kontrakt. Bør klubben tilbyde dig en?
- Lad os se om du kan føre dette interview videre til præsidenten eller om du lader det være på kontoret (griner). Det vigtigste er, at han ved, at jeg føler mig hjemme her i klubben. Det er sandt, at det ikke er en dårlig ting med en lønforhøjelse, men lad os nu være ærlige: det kommer som det kommer og kommer det, så er det fordi jeg fortjener det og fordi de ønsker mig her.

Hvor er kontraktforhandlingerne lige nu?
- Det har jag allerede talt med klubben om før og under VM. Det kommer snart, der er ingen der har travlt. Jeg ved, at klubben tager hånd om spillerne og at præsidenten snart ringer.

Sæsonen er lige begyndt, men alle taler om, at Champions League er målet
- Ja, men ikke for hver en pris hvis vi ryger ud i kvart- eller semi-finalen. Det vigtigste er, at vinde turneringen. Hvert år har Barcelona målet om at vinde samtlige turneringer, som klubben deltager i. I de seneste tre år har vi ikke været de bedste i Champions League og derfor har vi et stort ønske om at gøre det i år, men vi ved, at det ikke sker, medmindre vi også vinder La Liga. Vi har en god trup, men sæsonen er kun lige begyndt; vi gør vores bedste, vi nyder fodbolden og så skal vi forbedre os som sæsonen skrider frem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Interview: Rakitic forklarer PSG-afvisning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder