Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cucurella prøver lykken i Eibar

Transfermarked - 1. september 2018Cucurella prøver lykken i Eibar

22-årige Marc Cucurella Saseta var en glad mand, da han i juli fik besked om, at han skulle pakke sine ting og drage med førsteholdet på tour i USA. Her var chancen for at vise sig frem, da Lucas Digne lå i forhandlinger med Everton.

At Lucas Digne var på vej videre var ingen hemmelighed, og derfor så Cucurella sit snit til at gå ind på banen og imponere Ernesto Valverde - der var dog et lille problem. Juan Miranda fik samme besked og han tog også med på turen og derfor skulle de to venstrebacks pludselig igen kæmpe mod hinanden.

Begge spillere fik godt med spilletid, men der var kun én klar vinder og det var Juan Miranda. Han var ikke nær så eksplosiv i det offensive spil på grund af nye relationer til spillerne, som var med på turen, men han havde tydeligvis en plan om at forsvare til UG. Han var fremragende i det defensive mens Cucurella hverken var god offensivt eller defensivt.

Efter USA-turen og salget af Lucas Digne stod det klart, at Ernesto Valverde ville satse på Juan Miranda såfremt Jordi Alba skulle blive ukampdygtig. Det betød, at Cucurella ikke slog igennem på touren og han skulle derfor tage beslutningen: Blive på B-holdet eller prøve lykken et andet sted.

Han valgte den sidste mulighed. I går bekræftede Eibar nemlig at de har lejet Cucurella for resten af sæsonen med mulighed for at købe ham fri fra sin Barcelona-kontrakt når sæsonen slutter. Hvad prisen her skulle ligge på, melder historien intet om.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

579,- DKK

Spar 29%

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

539,- DKK

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder