Annonce


Annonce

Annonce

Dårlig start for B-holdet: To nederlag i træk

Barcelona B - 2. september 2018




Håbet om at rykke op har fået en dårlig start. FC Barcelonas B-hold har ligesom førsteholdet også påbegyndt den nye sæson, men det er bestemt ikke gået som forventet på Mini Estadi, hvor man i aftes spille ligakamp nummer to.

I første ligakamp var man på besøg hos Alcoyano, hvor man tabte med 3-1. Det skulle repareres i går, da Ejea kom forbi et nærmest tomt Mini Estadi. Barcelona dominerede klart kampen og havde flere nærgående muligheder - specielt én chance til Rigui Puig, som helt klart skulle have scoret kampens første mål, men han formåede alligevel at brænde.

Der gik ikke længe af anden halvleg før Ejea fik nettet til at blafre, da Català stod det rigtige sted og scorede kampens enlige mål. Barcelona pressede hårdt på for at få udlignet, men lige lidt hjalp det; fra lægterne kunne blandt andet Eric Abidal se nederlaget komme i hus og dermed har Barcelona altså åbnet ligaen med to nederlag i træk.

Sæsonen er ung og der er lang vej endnu, men taget i betragtning af hvilket frit fald holdet har været i i løbet af de seneste år, er det ikke et godt tegn at indlede med to nederlag.

Om en uge venter Sabadell på udebane. De har indledt ligaen med et nederlag og en uafgjort. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dårlig start for B-holdet: To nederlag i træk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder