Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi ikke blandt finalisterne til The Best!

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 3. september 2018


Messi ikke blandt finalisterne til The Best!

Efter en fremragende sæson med smukt spil, masser af mål, masser af assists, triumfer i La Liga og Copa del Rey samt europæisk topscorer og spansk topscorer, er Lionel Messi højst overraskende ikke blandt de tre finalister til prisen om 'The Best', der uddeles af FIFA.

I sidste uge vandt Luka Modric prisen som UEFA's Men's player of the Year for sin fornemme præstation i Champions League, hvor også holdkammeraterne Keylor Navas og Sergio Ramos vandt priser som den bedste på deres position. Denne gang er der tale om FIFA's pris, som kigger på året der gik og igen er Messi blevet udeladt.

Finalisterne
Cristiano Ronaldo
Luka Modric
Mohamed Salah

Vinderen bliver offentliggjort den 24. september ved en galla i London. Spillere, trænere, journalister og fans på Internettet har haft muligheden for at stemme og her er Messi altså ikke blandt de tre finalister.

Messi formåede ikke at vinde Champions League sammen med FC Barcelona eller VM med Argentina, men i de hjemlige turneringer gjorde han rent bord sammen med sine holdkammerater, da de vandt La Liga fuldstændig overlegent samt Copa del Rey. Derudover fik Messi prisen som europæisk og spansk topscorer - alt dette sammen med hans naturlige underholdende spil.

Luka Modric fik i god tide at vide, at han ville vinde prisen som UEFA's Men's Player of the Year. Ronaldo fik på samme tid at vide, at han ikke var vinderen og han valgte derfor ikke at dukke op til gallaen. Siden har hans agent og søster været i medierne og kritisere valget af Modric som vinder. Spørgsmålet er om Modric nu også snupper den næste pris.
Læs også
- Hvem assisterer Messi mest?
- Messi er rejst til Italien
- Messi og Suárez bombarderer Europa
- Zlatan i Messi-forsvar: Ronaldo snakker bullshit
- Valverde: Messi er fra en anden galakse


Ugens mest læste

Seneste nyheder