Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Twitter: Gary Linekers Messi-tweet går viralt

Nyheder: Af Sajad Koftan - 4. september 2018


Twitter: Gary Linekers Messi-tweet går viralt

Lionel Messi får ikke muligheden for at fylde sit trofæ-skab op med endnu en personlig titel, nu når argentineren som bekendt ikke er med i kapløbet om FIFA Best Player of the year-hæderen i år.

Superstjernen, som oftes bilver betegnet som værende historiens bedste fodboldspiller, er nemlig ikke iblandt de tre kandidater, som jo består af Cristiano Ronaldo, Luka Modric og Mohamed Salah - et resultat som har skabt stor debat blandt troldmandens fans og holdkammerater, samt blandt journalister og tidligere stjerner.

For hører Europas største målscorer, som endda var hovedårsagen til FC Barcelona trofæer i ligaen og pokalturneringen, ikke hjemme blandt de bedste ?

Ingen i den spanske liga har været mere afgørende for sit hold end argentineren, som jo har været den direkte årsag til at den catalanske storklub har været så dominerende i Spanien.

Også den engelske legende, Gary Lineker, som jo er stor Messi-fan, fik udtrykt sig klart og tydeligt, da englænderen besvarede et tweet fra en journalist på Twitter - et opslag som fortsat deles i alle retninger på det sociale medie.

- Hvis prisuddelingerne oprigtigt omhandlede den bedste spiller i verden, så havde Messi vundet den hvert år, skrev Lineker.

Læs udtalelserne fra Lineker herunder

Twitter: Gary Linekers Messi-tweet går viralt
Læs også
- Hvem assisterer Messi mest?
- Messi er rejst til Italien
- Messi og Suárez bombarderer Europa
- Zlatan i Messi-forsvar: Ronaldo snakker bullshit
- Valverde: Messi er fra en anden galakse


Ugens mest læste

Seneste nyheder