Annonce


Annonce

Annonce

Derfor rejste Messi til Tyskland

Nyheder - 5. september 2018




Lionel Messi er ikke udtaget for Argentina til deres kommende landskamp og han får derfor rig mulighed for at slappe af forud for FC Barcelona næste kamp om 10 dage ude mod Real Sociedad i Baskerlandet.

Mandagen benyttede han til at rejse til Tyskland med klubbens tilladelse. Han blev spottet i Barcelonas lufthavn mandag morgen og nogle timer senere blev der spyttet billeder ud af et Adidas-setup. Her var han taget til Tyskland for at deltage i Adidas' event, som han har en aftale med.

Mandag aften var han allerede hjemme i Barcelona igen og tirsdag morgen mødte han op på træningsanlægget for at fortsætte sin træning med resten af holdkammeraterne, hvor Juan Miranda også var kaldt op. Riqui Puig fik sig en pause efter en hård kamp i weekenden mens Denis Suárez og Carles Alena deltog i træning i takt med at de er ved at være skadesfri.

Forskellen fra Messis og Gerard Piqués fravær bunder i to ting. Messi rejste til Tyskland med over 10 dage før FC Barcelonas næste kamp mens Piqué rejste til USA bare to dage før ligaåbneren mod Alavés. Desuden er der kæmpe forskel på at rejse til Tyskland og USA fra Barcelona. Timingen var ganske enkelt håbløs i Piqués tilfælde - det til trods spillede han en god kamp mod Alavés og var ikke synderlig mærket af den lange tur. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Derfor rejste Messi til Tyskland

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder