Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor rejste Messi til Tyskland

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 5. september 2018


Derfor rejste Messi til Tyskland

Lionel Messi er ikke udtaget for Argentina til deres kommende landskamp og han får derfor rig mulighed for at slappe af forud for FC Barcelona næste kamp om 10 dage ude mod Real Sociedad i Baskerlandet.

Mandagen benyttede han til at rejse til Tyskland med klubbens tilladelse. Han blev spottet i Barcelonas lufthavn mandag morgen og nogle timer senere blev der spyttet billeder ud af et Adidas-setup. Her var han taget til Tyskland for at deltage i Adidas' event, som han har en aftale med.

Mandag aften var han allerede hjemme i Barcelona igen og tirsdag morgen mødte han op på træningsanlægget for at fortsætte sin træning med resten af holdkammeraterne, hvor Juan Miranda også var kaldt op. Riqui Puig fik sig en pause efter en hård kamp i weekenden mens Denis Suárez og Carles Alena deltog i træning i takt med at de er ved at være skadesfri.

Forskellen fra Messis og Gerard Piqués fravær bunder i to ting. Messi rejste til Tyskland med over 10 dage før FC Barcelonas næste kamp mens Piqué rejste til USA bare to dage før ligaåbneren mod Alavés. Desuden er der kæmpe forskel på at rejse til Tyskland og USA fra Barcelona. Timingen var ganske enkelt håbløs i Piqués tilfælde - det til trods spillede han en god kamp mod Alavés og var ikke synderlig mærket af den lange tur.
Læs også
- Messi og Semedo på ugens CL-hold
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper


Ugens mest læste

Seneste nyheder