Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho: Messi spurgte om jeg ville sparke straffe

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 5. september 2018


Coutinho: Messi spurgte om jeg ville sparke straffe

Lionel Messi spillede en forrygende kamp mod Huesca i weekenden og scorede karakteren 10.00. Han stod for to mål og to assist og formåede desuden igen-igen at underholde alle der kiggede med. Han kunne have scoret et hattrick.

Med to mål på bagen blev Luis Suárez nedlagt i feltet og som altid er det Messi, som står for sparket. Men han spurgte Philippe Coutinho om han ville sparke, da Coutinho ikke havde scoret i kampen. Coutinho sagde pænt nej tak, da han hellere ville se Messi lave hattrick.

Messi var dog hurtig og gav bolden til Suárez, som har haft det tungt i de første kampe i sæsonen, men kom dog på tavlen mod Huesca. Fra pletten scorede Suárez sit mål nummer to i kampen og det er helt sikkert med til at øge hans selvtillid.

- Messi spurgte mig om jeg ville sparke straffesparket, men jeg ville hellere se ham lave et hattrick. Han endte med at give Luis Suárez bolden for at give ham mere selvtillid, fortæller Coutinho fra den brasilianske landsholdslejr.

Selvom Messi ikke råber højt på banen og med hænderne dirigerer sine medspillere, så sørger han for at øge selvtilliden hos sine medspillere på anden vis og på den måde vise sine lederegenskaber.
Læs også
- Hvem assisterer Messi mest?
- Messi er rejst til Italien
- Messi og Suárez bombarderer Europa
- Zlatan i Messi-forsvar: Ronaldo snakker bullshit
- Valverde: Messi er fra en anden galakse


Ugens mest læste

Seneste nyheder