Annonce


Annonce

Annonce

Vidals skade er ikke alvorlig

Skader - 6. september 2018




Arturo Vidal befinder sig lige nu sammen med det chilenske landshold, men tidligere på ugen kom der rystende nyheder ud fra den chilenske lejr, da Vidal havde forladt træningen med knæproblemer - noget, som han egentlig også døjede med, da FC Barcelona kiggede på ham.

Vidal har haft knæproblemer over en længere periode, men da han gennemgik lægetjek i FC Barcelona fandt man ingenting og han kom igennem nåleøjet. Siden har han trænet med på normal vis og fået spilleminutter, men straks som han skulle træne med det chilenske landshold måtte han forlade banen.

Her opstod der igen knæproblemer, men det har vist sig, at man blot tog Vidal ud af træningen for en sikkerheds skyld og altså ikke fordi der er tale om en decideret skade.

FC Barcelonas talsmand, Josep Vives, udtalte desuden at Barcelona ikke har fået nogen rapport hjem omkring en skade. Vidal har siden også lagt et billede op på Instagram af ham selv på træningsbanen og en blinkende smiley for at fortælle, at alt er godt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vidals skade er ikke alvorlig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder