Annonce


Annonce

Annonce

Pogba: Hvem ved hvad der sker?

Transfermarked - 6. september 2018




Paul Pogba var længe rygtet til FC Barcelona og der var også snak mellem parterne, men Manchester United gav sig ikke og FC Barcelona måtte erkende, at franskmanden ikke skulle til klubben i sommerens transfervindue. Nu åbner Pogba dog op for muligheden til januar.

- Der var meget snak, men det blev kun ved det. Jeg er på kontrakt i Manchester United. Min fremtid lige nu er i Manchester United; det er her jeg spiller, fortæller Pogba til Sky Sport Germany og følger op:

- Men hvem ved, hvad der sker i de kommende måneder?

Det har i medierne forlydt, at Pogba har et anstrengt forhold til cheftræner José Mourinho og at det var en af grundende til, at han gerne ville skifte til FC Barcelona i transfervinduet. Til det havde han følgende at sige:

- Vi har et rent træner-spiller-forhold. Men én ting kan jeg forsikre: Jeg giver altid 100 procent for United uanset hvilken træner der er på bænken.

Noget kan altså tyde på, at FC Barcelona igen forsøger at kapre Paul Pogba når transfervinduet åbner til januar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pogba: Hvem ved hvad der sker?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder