Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

FC Barcelona med ny milepæl på YouTube

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 8. september 2018


FC Barcelona med ny milepæl på YouTube

FC Barcelona har et hav af ansatte i forskellige afdelinger og der er netop nu kage på vej til IT-afdelingen, som for nyligt rundede et skarpt hjørne på YouTube. Klubben er nemlig den første sportsklub til at runde intet mindre end 5 millioner subscribers.

Det er specielt i løbet af det seneste år, at klubben har taget et enormt spring på det populære video-medie. Næsten 2 millioner nye subscribers kom til i løbet af de seneste 365 dage hvilket sender dem klart foran deres største konkurrenter på området.

FC Barcelona har 5,174,052 subscribers, Real Madrid har 3,910,610, Juventus har 1,487,998, Liverpool har 1,457,933 mens Manchester City har 1,429,243. Der er altså en stor forskel og FC Barcelona har i den grad fundet nøglen til at løbe fra de andre med rekordfart.

Den første uge i januar 2018 står klart ud for de næsten 2 millioner nye subscribers i det seneste år. Her blev Philippe Coutinho nemlig bekræftet som ny spiller i klubben og det blev naturligvis fejret på YouTube, hvor en håndfuld videoer med Coutinho blev uploadet hvilket resulterede i en vækst på hele 127,776 nye subscribers på bare en uges tid.

Klubbens mest set video på YouTube er faktisk en video med ungdomsholdet, som slår Real Madrid med 2-0. Videoen er fra 2016 og er blevet set 22,5 millioner gange. Herefter følger en video fra et træningspas på St. Georges Park - med et lille twist: Der var nemlig tale om Bubble Soccer, hvor spillerne var hoppet ind i nogle specialdesignede bolde, som man kan have rundt om sig og løbe ind i hinanden uden at forvolde skade.

Du kan se klubbens mest populære videoer her
Læs også
- Bekræfter Barcelona Yerry Mina på YouTube?
- Barcelona dominerer klart på YouTube


Ugens mest læste

Seneste nyheder