Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur fik debut i Brasiliens sejr mod USA

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 8. september 2018


Arthur fik debut i Brasiliens sejr mod USA

Philippe Coutinho og Arthur var begge udtaget til det brasilianske landshold, som i nat mødte USA. Det blev til en ganske beskeden sejr på 2-0 til de guldblusede og det store højdepunkt må have været Arthurs debut.

Efter 11 minutter smækkede Douglas Costa bolden ind til Roberto Firmino, som sikkert scorede. Neymar fulgte op på straffespark med et enkelt minut til pausen og så var den kamp ligesom lukket. USA formåede ikke at gøre meget offensivt og Brasilien foldede sig ikke ud på nogen måde.

Der var tale om en decideret venskabskamp og derfor kunne der blive skiftet godt ud. Arthur kom på banen for Fred efter en times spil og gjorde rigtig fin figur ved at holde i bolden, få den sendt godt videre samt komme med hjem og forsvare og frem når der skulle angribes. Han fik kun lov til at spille på landsholdet med Coutinho i 10 minutter, da sidstnævnte blev skiftet ud til fordel for Lucas Paqueta.

Onsdag skal Brasilien møde El Salvador. Den 12. oktober møder de Saudi Arabien mens der er storkamp den 16. oktober, når de møder Argentina, som i nat slog Guatemala med 3-0 uden Lionel Messi.
Læs også
- Arthur og Cillessen træner på græs igen
- Savnet til Arthur synes stort
- Tidligere Barca-spiller skuffet over Arthur
- Officielt: Arthur ude med skade i 3-4 uger
- Arthur: Neymar hjalp mig efter skiftet til Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder