Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Carles Aleñá er meldt klar igen

Skader - 8. september 2018




Carles Aleñá er klar til kamp igen. Efter at have spillet for B-holdet mod Zaragoza pådrog han sig en skade, som har taget et par uger at komme over. I dag melder FC Barcelona, at den 20-årige midtbanespiller er klar igen.

Aleñá er officiel førsteholdsspiller, men bliver også benyttet af B-holdet. Senest har han trænet med B-holdet og efter at have vist gode takter kunne klublægerne endelig melde ham klar. Han er derfor til rådighed når Ernesto Valverde skal udtage sit hold til næste weekends udekamp mod Real Sociedad.

Midtbanespilleren skal dog ikke regne med specielt meget spilletid i denne sæson, da FC Barcelona har masser af midtbanespillere. Førsteprioriteten for Valverde er helt klart at få kørt de nye spiller (Arthur og Vidal) i stilling til midtbanepladserne før han kigger Aleñás vej.

Den 5. juni blev Aleñá erklæret skadet hvilket krævede en oepration i Finland. Hans skade mindede meget om den, som Ousmane Dembélé pådrog sig i sidste sæson som også krævede en operation, men i Aleñás tilfælde er han blevet klar på tre måneder.

Aleñá har spillet syv kampe på førsteholdet. Han er netop blevet udtaget til B-holdets kamp mod Sabadell. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Carles Aleñá er meldt klar igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder