Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Brasiliansk landstræner roser Arthur

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. september 2018


Brasiliansk landstræner roser Arthur

Arthur Melo fik sin officielle landsholdsdebut, da han blev skiftet ind i Brasiliens kamp mod USA og der er ingen tvivl om, at den brasilianske landstræner Tite er yderst tilfreds med sin midtbanespiller.

- Arthur er typen, som kan forme en fodboldkamp. Han placerer sig utrolig godt og skaber afleveringer, som man ikke selv kan se. Han får modstanderen til at dække en spiller, men ændrer så retning og afleverer et andet sted hen.

- Han er typen, som kan hente bolden nede fra forsvaret og føre den op til Coutinho eller Neymar. Han er et omdrejningspunkt, som deltager i første og anden bevægelse før angriberne afslutter - og han gør det fantastisk.

- Jeg talte med Roger Machado og sagde til ham 'Den her spiller finder altid en udvej'. Han finder altid en vej ud og tager altid den rigtige beslutning. Selv hvis han ikke assisterer, så skaber han plads til sine medspillere så de kan score eller assistere, fortalte Tite efter sejren mod USA.

Flere og flere spillere begynder at sammenligne ham med Xavi. Rafinha gjorde det under USA-turen mens Messi senest gjorde det i et interview, hvor han erkendte, at han var overrasket over hvor hurtigt han er faldet til på holdet.
Læs også
- Arthur og Cillessen træner på græs igen
- Savnet til Arthur synes stort
- Tidligere Barca-spiller skuffet over Arthur
- Officielt: Arthur ude med skade i 3-4 uger
- Arthur: Neymar hjalp mig efter skiftet til Barca


Ugens mest læste

Seneste nyheder