Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca jagter brasiliansk stjernefrø

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 10. september 2018


Medie: Barca jagter brasiliansk stjernefrø

FC Barcelonas talent-afdelings overvåger nærmest samtlige fodboldbaner på kloden, da catalanernes talentspejdere jo konstant er på udkig efter den kommende verdensstjerne på Camp Nou - og her er Flamengos Lucas Paqueta ingen undtagelse i denne sammenhæng.

Ifølge Diario Sport er den 21-årige i Barcas søgelys, efter at talentet for nyligt fik sin debut på det brasilianske landshold.

Paqueta har spillet 81 førsteholdskampe for det brasilianske storhold, Flamengo, hvor midtbanespilleren bliver betegnet som et af de største brasilianske talenter i nyere tid.

Den kreative brasilianske landsholdsspillers kontrakt med Flamengo udløber i 2020 - kontrakten indeholder dog en frikøbsklausul på 370 mio. kr., som har gjort Paqueta til en yderst eftertragtet herre hos flere europæiske storklubber.

- Vi vil forsøge at holde på ham, sagde Flamengos vice-præsident, Ricardo Lomba, til Diario Sport i weekenden.

- Paqueta er blevet en stjerne i vores klub, og vi vil gøre alt i vores magt for at beholde ham her, slog vice-præsidenten fast, muligvis i håb om at skræmme de interesserede klubber væk.

FC Barcelona satser stort på det sydamerikanske marked, hvor både Arthur blev hentet i Gremio, mens Yerry Mina blev kapret fra Palmeiras i sin tid.


Ugens mest læste

Seneste nyheder