Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen vogtede buret i tysk 2-1-sejr

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 10. september 2018


Ter Stegen vogtede buret i tysk 2-1-sejr

Marc-André ter Stegen sigter fortsat efter at slå Manuel Neuer af hos det tyske landshold, men selv en sæson fyldt med skader til Bayern-keeperen var ikke nok til at Ter Stegen snuppede de vigtige kampe under VM i Rusland.

Senest var Tyskland i aktion mod Frankrig og her fik Manuel Neuer en plads i målet, da der var tale om en kamp, hvor der var point på spil. Kampen sluttede uden vinder og efter opgøret kunne den tyske landstræner Joachim Löw bekræfte, at Ter Stegen skulle stå næste kamp.

Den kamp blev spillet i går mod Peru - og der var naturligvis tale om en venskabskamp. Tyskerne dominerede, men havde i den grad problemer med at lukke ned for sydamerikanernes kontraspil. Kun elendige afslutninger sørgede for, at Tyskland kun var bagud med 0-1 efter små 20 minutter. Luis Advincula blev spillet i dybden, tog et træk ind i feltet forbi sin modstander, og sparkede i det korte hjørne. Ter Stegen fik snittet kuglen med foden, men det var langt fra nok.

Tre minutter senere kom Julian Brandt på måltavlen og så stod den 1-1. Peru var langt fra færdige og fortsatte deres ihærdige kontraspil. Der var chancer i begge ender men det var tyskerne som trak det længste strå, da Nico Schulz tog chancen fra kanten af feltet og heldigt kunne se bolden gå i mål til 2-1.
Læs også
- Ter Stegen: Jeg vil altid forbedre mig
- Ter Stegens rekord stoppede efter 416 minutter
- Fire clean sheets i julegave til Ter Stegen
- Ter Stegen hyldes for at tage metroen
- Löw: Ter Stegen døjer med en øm skulder


Ugens mest læste

Seneste nyheder