Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Forfremmet til direktør - nedgraderet 14 timer efter

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 10. september 2018


Forfremmet til direktør - nedgraderet 14 timer efter

FC Barcelona har for nyligt bekræftet tre nye ansættelser på direktørgangene. Teresa Basilio, Marta Plana og Jordi Argemi er alle blevet en del af præsident Josep Maria Bartomeus bestyrelse efter at Carles Vilarrubi, Jordi Mones og Susana Monje har forladt klubben.

Mens alt gik efter planen for Plana og Argemi, tog det hele en drejning for Basilio, som bare 14 timer efter sin forfremmelse til direktør blev nedgraderet. Under Sandro Rosells tid som præsident i klubben blev det vedhæftet, at man skal have været medlem af klubben i mindst fem år før man kan få rollen som klubdirektør. Det krav levede Basilio ikke op til selvom hun i første omgang blev forfremmet til direktør.

14 timer - og et møde - efter blev det vedkendt, at Basilio i stedet skal arbejde i rollen som rådgiver for bestyrelsen indtil hun har været klubmedlem i mindst fem år i henhold til artikel 42, som blev vedhæftet i 2013 under Sandro Rosell.

Det er bestemt ikke klubbens research på de indre linjer, som har haft arbejdshandskerne på i forbindelse med forfremmelsen af de tre ansatte. Til gengæld har det ikke skabt den store genlyd og Basilio skal nu stå for at rådgive bestyrelsen før hun selv kan trække i direktør-kortet.

Teresa Basilio Monné har medlemsnummer 138267. Marta Plana Drópez har medlemsnummer 56881 mens Jordi Argemí Puig har medlemsnummer 110896.

Basilios rolle som direktør holdt kun 14 timer i første omgang og er med afstand den korteste tid en direktør har fået i klubbens historie.
Læs også
- TV2 Sport viser Sevilla - FC Barcelona
- Olympique Lyon 0-0 FC Barcelona
- Mbappé holder øje med Barcelona
- FC Barcelona øger forspringet i La Liga
- Spildfulde Barcelona besejrer Valladolid


Ugens mest læste

Seneste nyheder