Annonce


Annonce

Annonce

Politiet blev tilkaldt til Munirs fødselsdag

Nyheder - 11. september 2018




Munir El Haddadi havde fødselsdag for 10 dage siden og rundede 23 år. Det fejrede han med en stor fest på 'Tiffany's The Club' i Madrid, hvor han havde inviteret en masse venner. Festen varede ved i over syv timer, men undervejs var der problemer.

Således havde Munir en aftale om en fast pris til mad, drikkelse og leje af lokale, men pludselig fik han at vide, at regningen var steget. Det aftalte beløb lød på godt 60.000 kroner, men han blev godt irriteret, da han pludselig fik at vide, at regningen nu var 120.000 kroner. Altså dobbelt så meget end hvad der oprindeligt var aftalt.

Herefter startede en hed diskussion, hvor der blev brugt en masse grimme ord og folk skubbede til hinanden. Det udviklede sig til at politiet måtte komme forbi og få parterne til ro. Der var ifølge El Mundo nogle ting, som skulle betales separat hvilket Munir ikke havde fået info om da han i første omgang indgik aftalen.

Det endte dog med at Munir måtte betale den store regning på 120.000 kroner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Politiet blev tilkaldt til Munirs fødselsdag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder