Coutinho strålede i brasiliansk nedsabling

Landskampe: Af Sajad Koftan - 12. september 2018

FC Barcelonas midtbanestjerne, Philippe Coutinho, var i et sprudlende fodboldhumør, da de blå-gule klaskede det nordamerikanske hold, El Salvador, med hele 5-0.

Coutinho, Neymar, Marquinhos og Richarlison, hvor sidstenævnte scorede to gange, kom alle på scoringstavlen da det stolte fodboldland smadrede El Salvador - nærmest i alle spillets parametre.

Neymar scorede på et straffespart allerede i det tredje minut af kampen, hvorefter PSG-stjernen derudover fik lagt op til yderligere to mål i kampen - heriblandt et enkelt til Richarlison, som scorede efter et kvarters spil.

Coutinho scorede, nærmest i vanlig stil fra kanten af feltet, efter en halv times spil - et langskud som efterhånden er blevet Coutinhos varemærke.

Richarlison, som jo har været i fin form for Everton i Premier League, scorede sit andet mål efter pausen, hvorefter PSG´s Marquinhos også ville være en del af showet med sin scoring til 5-0, i de døende minutter af kampen.

Barcas Arthur Melo startede inde for Brasilien for første gang i karrieren, hvor talentet fik en times spilletid, og blev herefter erstattet af Manchester Uniteds, Andreas Pereira. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder