Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Busquets og Roberto trøstede Rakitic

Landskampe - 13. september 2018Busquets og Roberto trøstede Rakitic

Ivan Rakitic var en glad mand inden Kroatien mødte Spanien i Elche for få dage siden. Her modtog han nemlig blomster for at spille sin landskamp nummer 100 - men kampen mod Spanien blev langt fra en festlig en af slagsen.

Spanien viste ingen nåde og Luis Enrique havde i den grad sat sit hold godt op til kampen. Hele 6-0 stod der på måltavlen da dommeren fløjtede af og det var med Sergio Busquets på banen og Sergi Roberto på bænken mens Ivan Rakitic spillede hele kampen for Kroatien.

Straks efter kampen gik de tre Barcelona-spillere inklusiv Thiago i bad, de sneg sig forbi mixed zone og ud til en bil, som kørte dem til lufthavnen, hvor et privatfly skulle flyve dem alle til Barcelonas lufthavn. Undervejs på flyet måtte Busquets og Roberto trøste Rakitic, som forståeligt havde det dårligt over netop at have tabt 6-0.

Alle spillere forventes at være tilbage på træningsbanen i Barcelona i dag, hvor forberedelserne til weekendens udekamp mod Real Sociedad fortsætter.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder