Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca er klar til at kapre Saul

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 13. september 2018


Medie: Barca er klar til at kapre Saul

Da FC Barcelona tilbage i 2013 solgte David Villa til Atletico Madrid var mange efter ledelsen for at sælge ham alt for billigt. Men i dag kan netop den handel være guld værd. FC Barcelona sikrede sig nemlig forkøbsret på to af Atletico Madrids spillere.

Den ene var Javier Manquillo, som i dag spiller for Newcastle og ikke har niveau til FC Barcelona. Den anden var Saul, som år efter år blomstrer og bare bliver bedre og bedre. Ifølge Mundo Deportivo har FC Barcelona planer om at forsøge at kapre Saul, men det bliver alt andet end let.

Hvis man kan overtale Saul til at skifte, så skal man indløse hans frikøbsklausul på 150 millioner euro (1,1 milliarder kroner). Alternativt skal Saul anmode om et skifte og derved tvinge Atletico Madrid ned i pris. sidstenævnte mulighed lader ikke til at være sandsynlig, da Atletico Madrid har været rigtige gode ved Saul.

Til gengæld håber FC Barcelona på, at man sammen med Atletico Madrid kan forhandle en pris hjem på Saul. Catalanerne er yderst tilfredse med det de har set fra Saul, selvom han ikke lige frem er den typiske Barcelona-midtbanespiller.

Saul er løbestærk og har en evne til at bringe modstanderen forsvar ud af position, da han bevæger sig utrolig meget. Han er ikke den deciderede kontrollerende midtbanespiller, men han er garanti for mål, hurtig spil og teknik i høj, høj klasse.

For to år siden kostede Saul blot 45 millioner euro, men hans enorme vækst har fået Atletico Madrid til at smide en frikøbsklausul på 150 millioner euro ned i hovedet på ham. Det bliver derfor en vanskelig transfer, hvis FC Barcelona på et tidspunkt vil gøre brug af deres interesse.
Læs også
- Saul roser Busquets til skyerne i interview
- Bekræftet: Barca ville have Saul i sommers
- Fernández kiggede på Alaba og Saul
- Barca har førsteret på Atleticos Saul


Ugens mest læste

Seneste nyheder