Barca overkom Anoeta igen: 1-2

La Liga - 15. september 2018

FC Barcelona var lørdag eftermiddag til stede på Anoeta i San Sebastian, hvor de mødte Real Sociedad. Banen har ofte givet catalanerne problemer, og de var da også bagud ved pause og havde generelt set svært ved at få spillet til at flyde.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Roberto, Rakitic, Rafinha, Messi, Suárez og Dembélé

- 1-0 12' - Elustondo
- 1-1 63' - Suárez
- 1-2 66' - Dembélé

9'
- Semedo kæmper sig fri fra sin modstander og får Piqués ellers elendige aflevering med sig. Portugiseren smækker bolden ind foran, men Real Sociedad blokerer til hjørnespark.

12' - MÅL!
- Barcelona har domineret samtlige minutter hidtil, men ét frispark til Real Sociedad er nok. Bolden svinges ind i feltet, heades ned for fødderne af Elustondo, som flugter bolden ind bag en chanceløs Ter Stegen. Piqué var i den grad i ingen-mands-land.

21'
- Barcelona har mistet grebet om kampen siden scoringen og det er klart Sociedad, som er ovenpå. Her er det tæt på at gå galt igen, men Piqué får sparket bolden ud af kommunen.

28'
- Barca forsøger at æde sig ind i kampen, men der er lukket i Sociedad-forsvaret kombineret med den ene fejlaflering efter den anden.

41'
- Suárez nedlægges og FC Barcelona får frispark. Messi sender det indover og Real Sociedad må give hjørnespark. Coutinho er samtidig sendt til opvarmning.

41'
- VAR bliver benyttet for at se, om Barcelona skal have et straffespark, men dommeren giver i stedet hjørnespark, som Rakitic header over.

45'
- VAR IGEN! Suárez forsøger at tæmme bolden men mener, at Real Sociedad-forsvareren tager hånden til brug, men der bliver dømt målspark.

46' - ind-/udskiftning
- Semedo går ud, Coutinho kommer ind.

53'
- Piqué har masser af tid, men smadrer bolden tilbage til Ter Stegen, som selv i flyvende stil ikke kan nå bolden, som går ud til hjørnespark. Piqué har været rystende i dag.

54'
- Real Sociedad lykkedes med deres indøvede hjørnesparksdetalje, men afslutningen kikser og Ter Stegen griber sikkert.

57' - ind-/udskiftning
- Rafinha har ikke gjort væsen af sig og bliver pillet ud. Busquets ind.

59'
- Barcelonas forsvar er fuldstændig splittet og Oyarzabal kommer frem til en fri chance, men brager bolden over mål.

60'
- Messi skaber plads og skyder på mål, men hårdt og fladt og uden problemer for keeperen.

60'
- Ny kæmpe chance til Real Sociedad! Igen spilles Barcelona tynde og Theo Hernandez skyder, men lige på Ter Stegen, som redder Barcelona i situationen.

62'
- TREDJE kæmpe mulighed til Real Sociedad. Alba løber ikke med sin mand, og Umtiti og Piqué sejler rundt. Oyarzabal er alene med Ter Stegen, som igen redder.

63' - MÅL!!
- Fuldstændig ufortjent er der scoret på Anoeta. Keeperen redder, men Luis Suárez følger op og sparker bolden i mål til 1-1.

65'
- Coutinho med sit signatur spark, men keeperen skubber til hjørne i flyvende stil.

66' - MÅL!!
- Barcelona har vendt kampen på hovedet! Rulli redder hjørnesparket, men kan ikke gribe. Bolden ryger ud i feltet og Dembélé hugger til den og den går i mål til 1-2.

77' - ind-/udskiftning
- Dembélé går ud. Vidal kommer ind. Det betyder, at Barcelona går over til 4-4-2.

84'
- FC Barcelonas forsvar bliver igen spillet tynde - denne gang ved en enkelt høj aflevering. Juanmi modtager i helt fri position og trykker til kuglen, men Ter Stegen redder igen. Der blev kort efter dømt offside.

86'
- KÆMPE chance til Juanmi! Denne gang er han ikke offside og er alene inde i feltet. Han forsøger at heade bolden i mål, men den går forbi. Barcelonas forsvar har været hullet som en si og de er i den grad presset i slutminutterne.

92'
- Suárez har Vidal med, som er helt fri, men angriberen vælger at sparke ind i en mængde af modstandere i stedet for at spille chancen langt større. Real Sociedad erobrer efterfølgende.

- FC Barcelona vinder kampen efter at have været bagud 1-0. Suárez og Dembélé sørgede for målene mens Valverde nu skal sørge for at forsvaret og spillet generelt bliver bedre til næste kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder