Annonce


Annonce

Annonce

USA-rygter: Beckham vil hente Messi til Miami

Nyheder: Af Sajad Koftan - 17. september 2018




FC Barcelonas ubestridte stjernespiller, Lionel Messi, sættes nu i forbindelse med et skifte til Inter Miami - en amerikansk MLS-klub, som ejes af den tidligere topspiller, David Beckham.

Den nystiftede Major League Soccer-klub ejes og drives af det tidligere midtbane-ikon, som efterhånden har skabt et stort navn i USA, hvor englænderen nu har vendt sigtekornet mod Barcas argentinske superspiller, Lionel Messi, som Beckham drømmer om at skrive kontrakt med.

Ifølge journalisten Oliver Holt fra det engelske medie, The Mail, er David Beckham meget opsat på at sende et signal til MLS-ligaen og til resten af verden med sine kommende stjerne-indkøb.

Den tidligere frispaks-specialist vil nemlig kun handle ind fra den øverste hylde, hævder The Mail.

Inter Miami har endnu ikke taget kontakt til Barca og Lionel Messi, men journalisten forventer at et mega-bud, meget snart, vil lande på catalanernes indbakke - et bud som kan lokke troldmanden væk fra Spaniens østkyst, ifølge Holt.

Barcas største spiller gennem tiden skrev dog under på en ny kontrakt med sin catalanske klub tilbage i november - en aftale som løber til sommeren 2021.

Den argentinske Barca-anfører nyder efter sigende tilværelsen i Barcelona, hvor også familien trives. Barcas sportslige ledelse forventes derfor at afvise Beckhams charmeoffensiv, hvis denne skulle blive en realitet.

Messi frikøbsklausul lyder på svimlende 5,2 mia. kr. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


USA-rygter: Beckham vil hente Messi til Miami

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder