Annonce


Annonce

Annonce

Nu skal Coutinho vise sig frem i Champions League

Champions League - 17. september 2018




Philippe Coutinhos debut i Champions League i FC Barcelona-trøjen nærmer sig. Brasilianeren kom til klubben for ni måneder siden, men da han allerede havde deltaget i Champions Leagues gruppespil for Liverpool, kunne han ikke spille i turneringen for FC Barcelona.

Derfor måtte han hjemme fra Barcelona se holdet ryge ud af turneringen efter en skandaløs ringe kamp i Rom. Nu er tiden kommet til at han må deltage i turneringen for klubben og han er naturligvis også indskrevet til turneringen af klubben således han kan deltage på lige fod med sine holdkammerater.

Da Lionel Messi, som klubbens nye anfører, tog mikrofonen på Camp Nou i forbindelse med spillerpræsentationen, forklarede han, at man ønsker at hente Champions League tilbage efter tre sæsoner, hvor man måtte lade livet i kvartfinalerne. Målet er La Liga og Champions League og i morgen tager man første skridt i Champions League, når PSV kommer forbi.

Men det bliver langt fra let for Barcelona. De er havnet i gruppe med Tottenham, Inter og PSV, og det kræver derfor seks gode præstationer for at komme videre fra gruppespillet, hvilket er det første mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Nu skal Coutinho vise sig frem i Champions League

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder