Annonce


Annonce

Annonce

PSG´s Rabiot stadig en mulighed for Barca

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 17. september 2018




Adrien Rabiot, et af PSG´s mest eftertragtede spillere, var et af de hotteste navne på Barcas ønskeliste denne sommer, hvor catalanerne nærmest stod klar med åbne arme for at tage imod den franske landsholdsspiller.

Men den stenrige hovedstadsklub ville det anderledes.

For PSG´s arabiske ejer, Nasser Al-Khelaifi, beordrede nærmest Rabiot til at forhold sig i ro i den franske hovedstad, hvorefter handelen løb ud i ingenting. Og det er der muiligvis en grund til.

For den arabiske milliardær er berygtet for at være en benhård forhandler med flair for taktik og tålmodighed - senest da det lykkedes præsidenten at holde PSG´s midtbane-talent, Marco Verratti, væk fra Catalonien sidste år.

Men situationen har ændret sig for PSG og Rabiot.
Rabiots kontrakt udløber næste sommer, som jo betyder at spilleren frit kan forhandle med andre klubber til vinter - hvorefter stjernen kvit og frit kan forlade den franske hovedstad allerede til juni næste sommer.

Netop derfor ville et bud på Rabiot være oplagt allerede til januar, hvis Barca skal gøre sig forhåbninger om at tilføre truppen en ny forstærkning.

Rabiots træner, Thomas Tuchel, har tidligere udtalt følgende om sin spiller.

- Problemet med Rabiot er ikke det spillemæssige, men nærmere det mentale. Det er ikke nok at have fodbold-færdigheder, for at kunne spille med nummer seks på ryggen, har træneren tidligere udtalt til de franske medier.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG´s Rabiot stadig en mulighed for Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder