Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSV-træner: Ingen skam at tabe til Messi

Champions League: Af Sajad Koftan - 19. september 2018


PSV-træner: Ingen skam at tabe til Messi

Den tidligere Barca-spiller og nuværende PSV-træner, Mark van Bommel, var fortrøstningsfuld efter at have set sit hold tabe 4-0 til FC Barcelona på Camp Nou hvor troldmanden, Lionel Messi, igen var i en kategori helt for sig selv.

Messi scorede et hattrick - en overskrift som efterhånden er blevet hverdagskost for den argentinske superstjerne, som i den grad fik sat streg under sit helt specielle talent, da det hollandske mesterhold, PSV, blev pillet fra hinanden.

PSV var ellers fint med i kampen, lige indtil Leo ville det helt anderledes - noget som den hollandske cheftræner også lagde vægt på, da van Bommel blev interviewet på det efterfølgende pressemøde.

- Frisparket var meget afgørende for kampens videre forløb. Jeg mener ikke at der var frispark, selvom vi selvfølgelig burde have stoppet Dembele før han kom alt for tæt på, sagde van Bommel.

- Leo er verdens bedste fodboldspiller. Men 4-0 var lige i overkanten, selvom vi er et hold som stadig er under udvikling.

- Men intet hold i verden kunne stoppe Barcelona idag. Messi scorede på frisparket, selvom vi faktisk var godt med i kampen op til målet, forklarede træneren.

Van Bommel var afklaret med nederlaget, som han mener er en god lektie - og erkender da også at catalanerne er på et helt andet niveau.

- Man taber ofte på Camp Nou, og det er der ingen skam i. Vi har nogle yngre spillere med, og vi er langt bagud i øjeblikket. Men vi bliver forhåbentligt bedre med tiden, sagde PSV-coachen.


Ugens mest læste

Seneste nyheder