Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Det besværlige er rutine for Messi

Champions League: Af Sajad Koftan - 19. september 2018


Valverde: Det besværlige er rutine for Messi

Magien blomstrede i Catalonien. FC Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, havde svært at skjule sin enorme begejstring for Barcas bedste, Lionel Messi, efter at anførerens solo-præstation, i 4-0 sejren, fik ødelagt de hollandske drømme på Camp Nou.

For Messi var for stor en mundfuld for PSV.

Selvom Ousmane Dembele jo scorede et fremragende mål, var det dog Messi som løb med alle overskrifterne dagen derpå - en ros som også Valverde byggede videre på.

- Det er en velsignelse at have Messi at råde over, og samtidg er det et problem for enhver som ikke har ham, sagde træneren til mediet ESPN.

- Han får det helt ekstraordinære til at se rutinemæssigt ud. Idag scorede han tre mål, hvor han startede ud med et mesterligt frispark. Han bliver aldrig træt af at score hattricks, heldigvis.

- Vi er vidne til noget helt unikt - noget som ikke er blevet set i mange mange år. Jeg har selv spillet i La Liga, og kan ikke huske tilbage på noget der bare mindede om Messi. Derfor bliver det en umulig opgave at finde en som Leo igen, forsatte Valverde om sin fantastiske superstjerne.

- Tidligere har vi set gode frisparksskyttere. Men jeg tvivler på at vi har set en så effektiv frisparks-specialist som Lionel Messi er, sluttede træneren af.

Barcas næste opgave i Champions League bliver på Wembley Stadion i England i starten af oktober, hvor Tottenham venter.
Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder