Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Zlatan til Messi: Skift til Miami

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. september 2018


Zlatan til Messi: Skift til Miami

FC Barcelonas anfører og største stjerne gennem tiden, Lionel Messi, har fået den engelske Inter Miami-ejer, David Beckham, til at drømme stort - så stort at den tidligere frisparks-specialist angiveligt vil kæmpe for argentinerens signatur.

Zlatan Ibrahimovic, som jo kender Messi fra sin Barca-tid tilbage i 2009-sæsonen, opfordrer nu også den femdobbelte Ballon d´Or-vinder til at skifte tilværelsen ud med et liv og en karriere i USA.

TMZ, som jo i flere kredse betegnes som et sladder-blad, fik mødt den svenske superstjerne i Los Angeles, hvor mediet straks gravede efter holdninger og synspunkter omhandlende David Beckams interesse i Lionel Messi.

- Helt sikkert, svarede den tidligere svenske landsholdsstjerne, til spørgsmålet om Messi skulle tage skridtet ind i flyet til Miami - og dermed skifte væk fra FC Barcelona.

- Messi passer ind i alle klubber i verden, forsatte Ibrahimovic sin selvsikre opfordring.

Beckhams Inter Miami er dog først spilleberettiget i den amerikanske Major League Soccer-liga fra 2020, hvor man forventer at klubben har fået stablet et stærkt hold på benene.
Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder