Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Barca er mere end blot Messi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. september 2018Ter Stegen: Barca er mere end blot Messi

Det er efterhånden velkendt at Barcas tyske målmand, Marc-Andre Ter Stegen, er stor fan af sin holdkammerat og super-angriber, Lionel Messi, som jo gang på gang er altafgørende for catalanerne - og dog nedtoner tyskeren Barcas Messi-afhængighed.

- Sejren over PSV blev altså også vundet af 10 andre spillere på holdet, sagde den tyske landsholdskeeper til mediet Marca, da han, efter gårsdagens CL-sejr, blev spurgt ind til troldmandens betydning for Barca som helhed.

Den argentinske superstjerne scorede et hattrick, hvor Barca smadrede PSV ud af banen i en 4-0 sejr, hvor catalanernes målvogter jo også holdt sit bur rent.

- Messi dukker altid op for os, når vi har mest brug for ham. Alle kender hans niveau og ingen fodboldspiller kan sammenlignes med ham, sagde keeperen til mediet.

- Men mens Leo jo er helt fantastisk, er der også 10 andre spillere på holdet som hjalp os til sejren. Vi er ét samlet hold, som derfor ikke kun består af én spiller, nedtonede den tyske målmand, som helst gerne vil rose hele holdet for den komfortable sejr.

- At vinde over PSV er ikke nogen nem opgave. De spillede en god kamp, og var farlige i deres angreb. Vi gjorde det først svært for dem, da vores spil fandt ordentligt sammen, sagde Ter Stegen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 51%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 Børn

529,- DKK

419,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder