Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Jokende Ajax-profil: Jeg håber at Messi kiggede med

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. september 2018


Jokende Ajax-profil: Jeg håber at Messi kiggede med

Nicolas Tagliafico. Navnet klinger ikke voldsomt for den almene Champions League-fan. Den unge Ajax-stjerne var i højt humør efter hollændernes 3-0 hjemmesejr over AEK Athen - hvor forsvarsspilleren nu haler ind på Messi, ifølge spilleren selv.

Den hollandske storklub sled sig til en komfortabel sejr over de græske mestre, hvor Ajax-forsvareren, meget usædvanligt, scorede to mål i samme kamp for sin klub.

Nicolas Tagliafico, som jo i lighed med Lionel Messi, også er fra Argentina, var naturligvis både glad for stolt efter sine to scoringer i Champions League - scoringer som blev krydret med et par jokende og lettere sarkastiske kommentarer, da UEFA.com fik interviewet talentet.

- Jeg ved ikke om Messi kiggede med, men jeg har altså næsten scoret ligeså mange mål som ham, sagde en smilende dobbelt-målscorer til UEFA.com.

- Mit første mål var det vigtigste, fordi det åbnede kampen. Mit andet mål var ret heldigt, hvis jeg skal være helt ærlig.

- Der er ingen nemme kampe i Champions League. Vores træner opfordrede os til at fortsætte med at spille vores sædvanlige spil. Det gjorde udfaldet, forklarede den stolte argentiner til mediet.


Ugens mest læste

Seneste nyheder