Annonce


Annonce

Annonce

Jokende Ajax-profil: Jeg håber at Messi kiggede med

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. september 2018




Nicolas Tagliafico. Navnet klinger ikke voldsomt for den almene Champions League-fan. Den unge Ajax-stjerne var i højt humør efter hollændernes 3-0 hjemmesejr over AEK Athen - hvor forsvarsspilleren nu haler ind på Messi, ifølge spilleren selv.

Den hollandske storklub sled sig til en komfortabel sejr over de græske mestre, hvor Ajax-forsvareren, meget usædvanligt, scorede to mål i samme kamp for sin klub.

Nicolas Tagliafico, som jo i lighed med Lionel Messi, også er fra Argentina, var naturligvis både glad for stolt efter sine to scoringer i Champions League - scoringer som blev krydret med et par jokende og lettere sarkastiske kommentarer, da UEFA.com fik interviewet talentet.

- Jeg ved ikke om Messi kiggede med, men jeg har altså næsten scoret ligeså mange mål som ham, sagde en smilende dobbelt-målscorer til UEFA.com.

- Mit første mål var det vigtigste, fordi det åbnede kampen. Mit andet mål var ret heldigt, hvis jeg skal være helt ærlig.

- Der er ingen nemme kampe i Champions League. Vores træner opfordrede os til at fortsætte med at spille vores sædvanlige spil. Det gjorde udfaldet, forklarede den stolte argentiner til mediet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jokende Ajax-profil: Jeg håber at Messi kiggede med

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder