Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Brasiliansk stortalent på vej til Barca

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 21. september 2018


Medie: Brasiliansk stortalent på vej til Barca

Det kan gå stærkt i moderne topfodbold. FC Barcelona har angiveligt kontaktet det brasilianske storhold, Corinthians, med henblik på at sikre sig det unge stjerneskud, Pedrinho, som på det seneste har imponeret kraftigt på midtbanen i den bedste brasilianske liga.

Det 20-årige stortalent fik sin seniordebut så sent som sidste år, og har siden spillet 50 kampe for klubben - med fire mål på cv´et.

Den uforudsigelige kantspiller skulle efter sigende være eksplosiv i sine ryk op ad kanten, hvor talentet ofte trækker ind i banen for at skabe kaos i modstanderens felt.

Og ifølge mediet, Goal, forlanger Corinthians omrking 190 mio. kr for det offensive talent, som er ved at skabe sig et stort navn i Sydamerika - et navn som da også har bredt sig til Europa, hvor flere topklubber forsøger at charmere sig ind på Pedrinho.

Barcas cheftræner, Ernesto Valverde, og Barcas sportslige ledelse har derfor allerede taget kontakt til Corinthians i håb om at sikre sig Pedrinhos eftertragtede underskrift - med tiltrædelse allerede fra januar, ifølge Goal.


Ugens mest læste

Seneste nyheder