Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ingen melding fra Barcelona om Arthur

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 22. september 2018


Ingen melding fra Barcelona om Arthur

Arthur er udset til at skulle starte inde i kampen mod Girona i morgen aften, men der kan være opstået noget med brasilianeren som gør ham ukampdygtig. Indtil videre er der ingen informationer at hente, da FC Barcelona holder kortene tæt på kroppen.

Klubben kunne i går klarmelde Sergi Samper og i samme meddelelse fortalte klubben, at Arthur trænede alene. Hvorfor han skulle træne alene melder historien intet om og derfor må han i øjeblikket betegnes som tvivlsom til det catalanske derby i morgen aften.

- Efter en hviledag returnerede truppen til arbejdet torsdag morgen efter deres Champions League-sejr tirsdag mod PSV Eindhoven i gruppe B. Spillerne trænede på Ciutat Esportiva mens den brasilianske midtbanespiller Arthur trænede for sig selv, lyder det i en besked fra klubben.

Den sidste træning inde kampen i morgen finder sted i aften klokken 18. Her vil der være afgørende nyt omkring Arthurs rolle til derbyet i morgen. Kort efter træningen udtager Ernesto Valverde nemlig sin trup baseret på den afgørende træning.

Valverde møder også op til pressemøde i dag og her vil der helt sikkert dukke et Arthur-spørgsmål op.
Læs også
- Tidligere Barca-spiller skuffet over Arthur
- Officielt: Arthur ude med skade i 3-4 uger
- Arthur: Neymar hjalp mig efter skiftet til Barca
- Arthur: Jeg forsøger at lokke Neymar til Barca
- Hvad sker der med Arthur?


Ugens mest læste

Seneste nyheder