Annonce


Annonce

Annonce

Ingen melding fra Barcelona om Arthur

Nyheder - 22. september 2018




Arthur er udset til at skulle starte inde i kampen mod Girona i morgen aften, men der kan være opstået noget med brasilianeren som gør ham ukampdygtig. Indtil videre er der ingen informationer at hente, da FC Barcelona holder kortene tæt på kroppen.

Klubben kunne i går klarmelde Sergi Samper og i samme meddelelse fortalte klubben, at Arthur trænede alene. Hvorfor han skulle træne alene melder historien intet om og derfor må han i øjeblikket betegnes som tvivlsom til det catalanske derby i morgen aften.

- Efter en hviledag returnerede truppen til arbejdet torsdag morgen efter deres Champions League-sejr tirsdag mod PSV Eindhoven i gruppe B. Spillerne trænede på Ciutat Esportiva mens den brasilianske midtbanespiller Arthur trænede for sig selv, lyder det i en besked fra klubben.

Den sidste træning inde kampen i morgen finder sted i aften klokken 18. Her vil der være afgørende nyt omkring Arthurs rolle til derbyet i morgen. Kort efter træningen udtager Ernesto Valverde nemlig sin trup baseret på den afgørende træning.

Valverde møder også op til pressemøde i dag og her vil der helt sikkert dukke et Arthur-spørgsmål op. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ingen melding fra Barcelona om Arthur

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder