Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

I aften snupper Messi en rekord fra Dani Alves

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 23. september 2018I aften snupper Messi en rekord fra Dani Alves

Lionel Messi er rekordernes mand og står nærmest altid til at slå en ny. Da Frank Rijkaard valgte at skifte Messi ind i opgøret mod Espanyol tilbage i 2004 var det helt klart ikke med tanken om, at dén indskiftning skulle vise sig at blive historisk.

Nok var Messi langt bedre end sine holdkammerater på ungdomsholdene og nok havde flere eksperter og spejdere set noget helt specielt i ham, men ingen kunne have forudset at Messi ville erobre den ene rekord efter den anden - men i aften får han muligheden for at overhale sin tidligere kollega, Dani Alves.

Brasilianske Dani Alves sidder nemlig på rekorden over flest La Liga-kampe i historien for en udenlandsk spiller. Den snupper Messi i aften såfremt han får spilletid af Ernesto Valverde. Messi har spillet 422 La Liga-kampe over 15 sæsoner, scoret 386 mål, vundet 320 kampe, spillet 66 uafgjort og kun tabt 36. Dani Alves står noteret for i alt 422 ligakampe for Sevilla og Barcelona - det kan Messi altså overstige i aften.

En lille detalje er, at Donato (Deportivo og Atletico) faktisk spillede 466 ligakampe i Spanien, men han valgte at skifte nationalitet og spille for Spanien hvorfor han ikke længere indgår i regnestykke. Messi har dobbelt statsborgerskab, men tørner altså ud for Argentina og anses derfor som værende udenlandsk.

Messi debuterede i et catalansk derby mod Espanyol og kan snuppe rekorden i et catalansk derby mod Girona.
Læs også
- Todibo: Påpasselig med Messi til træning
- Capello om Messi-interesse: Barca afviste mig
- Setien: Messi gør enhver træner bedre
- Pep Guardiola med vild Messi-hyldest
- Messi forsvarer Valverde


Spar 30%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 39%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Mini-Kit Børn

479,- DKKUgens mest læste

Seneste nyheder