Lenglet så rødt i catalansk remis: 2-2

La Liga - 23. september 2018

Der var mål og drama, da det catalanske derby mellem FC Barcelona og Girona blev afviklet søndag aften. Clement Lenglet så rødt ved stillingen 1-0 og så havde FC Barcelona ellers et bjerg at bestige.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba, Arthur, Busquets, Vidal, Messi, Suárez og Dembélé

- 1-0 19' - Messi
- 1-1 45' - Stuani
- 1-2 51' - Stuani
- 2-2 63' - Piqué

5'
- God chance til Girona. Bernardo Espinosa står fri bagerst i feltet og header mod mål på et indlæg, men bolden sider lige i favnen på Ter Stegen.

12'
- STOR MULIGHED! Messi kører forbi tre mand på kanten af feltet og placerer bolden fladt ude ved fjerneste stolpe, men keeper Bono kommer flot ned og får skubbet bolden til hjørnespark.

13'
- Dumt af Semedo. Han nedlægger din modstander i en ufarlig position og får et gult kort. Det kunne han sagtens have undværet uden at skabe en farlige situation.

15'
- Så er det Arthurs tur til at få et gult kort, da han kommer for sent i en tackling.

16'
- Så er der endnu et gult kort. Denne gang til Gironas Stuani.

19'
- Arthur finder Suárez med en genial aflevering, men Suárez har slet ikke teknik til at spille den videre første gang til Dembélé. Girona samler den løse bold op.

19' - MÅL!!
- Så er der scoret på Camp Nou! Arturo Vidal slider sig fri i feltet og spiller tværs over feltet til Messi, som dirigerer kuglen i mål til 1-0.

21'
- SUÀREZ! Han formår på utrolig vis at lave en genistreg med egne fødder og slipper fri fra to mand inde i feltet. Han får en fri skudmulighed, men skyder alt for lige på Bono, som redder.

28'
- Dembélé kommer fri til en skudmulighed, men rammer bolden så skidt, at den triller ind til keeperen.

29'
- Girona svarer næsten tilbage! Forrygende omstilling. Portu bliver sendt i dybden, han runder Ter Stegen og skyder mod mål, men Piqué redder på stregen.

32'
- Arthur mister bolden midt på banen, men formår at vinde den tilbage efter et 30 meters tilbageløb. Dembélé sætter gang i en omstilling, men han tager alt for lange træk og mister bolden til stor irritation for Suárez.

32'
- Pons og Lenglet i duel. Dommeren skal bruge VAR til at vurdere situationen.

35' - RØDT KORT!
- Lenglet bliver tacklet i situationen, men dommeren vurderer, at han slår Pons i ansigtet og giver ham et direkte rødt kort.

45' - MÅL!
- Skandaløst ringe forsvarsspil af Gerard Piqué, som i arrogant stil forsøger at komme til bolden, men han bliver overhalet af en vågen Stuani, der tager bolden med sig ind i feltet og vipper den videre over Ter Stegens fod og i mål til 1-1. Trækket forbi Piqué går også forbi Busquets, men midtbanespilleren trækker sig, da han ved en tackling vil lave et straffespark og få direkte rødt kort.

46' - ind-/udskiftning
- Valverde skifter Dembélé ud for at sætte Umtiti ind.

49'
- Suárez opsnapper bolden på kanten af feltet, men er ekstrem tung og får slet ikke retning på sit skud. Den bliver til gengæld rettet yderligere af og giver hjørnespark.

51' - MÅL!
- Så står der 1-2 på Camp Nou! Piqué er langsom i sin direkte duel som sidste mand og forsøger tacklingen, men bolden triller foran Portu, som rejser sig og skyder, men Ter Stegen redder. Uheldigvis ryger den lige ud til Stuani, som kanonerer den op i målnettet til 1-2.

58' - ind-/udskiftning
- Vidal og Arthur ud. Rakitic og Coutinho ind.

59'
- Suárez nedlægges på kanten af feltet. Frispark til Barcelona.

60'
- OVERLIGGER! Messi smækker bolden afsted, men overliggeren redder for Girona.

61'
- Suárez nedlægges igen på kanten af feltet. Ramirez får gult kort - men tacklingen for to minutter siden var langt hårdere uden der blev givet noget.

62'
- Ny farlig afslutning af Messi, men Bono kommer helt ud til stolpen og redder.

63' - MÅL!!
- Ihærdigt af Suárez! Han jagter en nærmest håbløs bold og drejer 180 grader med et skud direkte ind på keeperen. Bolden springer højt op i luften inde i feltet, og Piqué hopper op og header den i mål. VAR kigger målet igennem, men det står fast. 2-2.

68'
- Messi nedlægges hårdt på kanten af feltet og får frispark. Alcala får gult kort og tilhængerne synger Messis navn.

69'
- Messi glider i skudøjeblikket og bolden går i en blød bue lige ind i målmandens hænder.

74'
- Barca prøver ihærdigt at komme til nye muligheder, men den afgørende skarphed mangler.

80'
- STOR CHANCE! Piqué header bolden til Umtiti inde i feltet, franskmanden piller den ned med brystet og flugter den mod mål, men en forsvarsspiller kommer i vejen.

82'
- Igen en god mulighed! Messi brillerer sig forbi tre mand og finder en fri Alba inde i feltet, men han formår ikke at aflevere bolden ind foran mål hvor Coutinho og Suárez stod klar. Han fumlede i stedet i bolden og mistede den.

87'
- Busquets snydt for et klart frispark på kanten af feltet, men dommeren ser ikke episoden på grund af de mange Girona-spillere i området. Kort efter nedlægger Rakitic sin mand og dommeren peger på bolden som om at kroaten vandt duellen, men ombestemmer sig og fløjter frispark. Hektiske øjeblikke på Camp Nou.

88'
- COUTINHO! Han trækker ind i banen og sender et skud afsted, men den sniger sig forbi Bonos mål.