Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eto'o: Messi er historiens bedste spiller

Nyheder: Af Sajad Koftan - 25. september 2018


Eto'o: Messi er historiens bedste spiller

Den tidligere Barca-stjerne, Samuel Eto, har efterhånden prøvet at være på toppen i en årrække, hvor angriberen har spillet sammen og mod nogle af klodens bedste angribere - hvor ingen kan sammenlignes med den argentinske superstjerne, ifølge Eto.

Verdens bedste fodboldspiller blev Luca Modric fra Real Madrid, efter et imponerende år med en CL-titel for tredje gange i træk for spanierne og en plads i finalen ved VM i Rusland tidligere på sommeren.

Men Messi var ikke at finde på podiet.

Superstjernen var ikke blandt de tre kandidater til prisen - noget som fik Samuel Eto til at udnævne catalanernes troldmand som værende den bedste fodboldspiller nogensinde.

- For os er Leo den bedste spiller nogensinde. Ingen andre i verden kan sammenlignes, sagde den tidligere Inter-spiller til beIN Sports.

- Folket valgte disse tre spillere, som jo også har gjort det godt i år, fortsatte Eto med henvisning til Modric, Ronaldo og Salah.

- Men for mange andre, heriblandt mig selv, ændrer det ikke på den kendsgerning at Messi er verdens bedste nogensinde, endda med afstand, sagde Eto til mediet.

Eto spillede sammen med Messi mellem 2004 og 2009, hvor det catalanske mandskab fejede alt af banen i en legendarisk trio, som også havde Ronaldinho med i front.

Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder