Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Pogba dropper Barca, vil til Juventus

Transfermarked - 25. september 2018




FC Barcelona var ivrige efter at få fingrene i Paul Pogba i sommerens transfervindue, men Manchester United afviste op til flere gange catalanernes bud. I stedet smækkede transfervinduet i og Pogba blev på Old Trafford.

Nu melder italienske Tuttosport, at Pogba har valgt at han vil til Juventus. Han har det ikke godt med José Mourinho, hvilket ikke er en nyhed, og desuden kritiserede han Manchester Uniteds tilgang til kampen mod Wolverhampton i weekenden, hvor man kun fik 1-1.

- Vi spiller på hjemmebane og vi skal spille meget bedre. Vi skal angribe. Jeg tror, at modstanderne er bange når de ser Manchester United angribe konstant; det var vores fejl at vi ikke gjorde det.

- Måske skal attituden være bedre. Vi er på Old Trafford og vi skal angribe og presse som vi gjorde mod Tottenham, Liverpool, Chelsea og Arsenal i sidste sæson, forklarede Pogba efter opgøret i weekenden.

Tuttosport melder desuden at Pogbas forhold til Mourinho er så skidt, at han har besluttet sig for at forsøge at køre et skifte til Juventus på plads. Om Juventus er interesseret er en anden sag og spørgsmålet er om FC Barcelona holder sig væk eller forsøger at overtale franskmanden til et skifte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Pogba dropper Barca, vil til Juventus

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder