Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

La Liga: Leganés 2-1 FC Barcelona

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 26. september 2018


La Liga: Leganés 2-1 FC Barcelona

Indledningen var fornuftig for FC Barcelona, som kom i front kort inde i kampen, men herefter gik det kun én vej, og det var ned. Piqué var impliceret i Leganés' to mål på to minutter og det kom catalanerne sig aldrig fra. Dermed led de sæsonens første nederlag.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Vermaelen, Rakitic, Busquets, Coutinho, Messi, Munir og Dembélé

Mål
- 0-1 12' - Coutinho
- 1-1 52' - El Zhar
- 2-1 53' - Oscar
12' - MÅL!!
- Så står der 0-1 i Madrid! Messi med finurlige driblinger; han kører imellem to, vipper bolden forbi den tredje mand og finder Coutinho på kanten af feltet. Hans tæmning ryger op i luften hvorefter han flugter den i mål.

17'
- MEESSI! Han tager chancen fra kanten af feltet, men bolden tager lige præcis trekantssammenføjningen og går ud til målspark.

18'
- Coutinho finder Messi, men argentinerens skud triller ind til keeperen. De to sydamerikanere har været lysvågen i indledningen.

25'
- God redning af Ter Stegen, som skubber et afrettet skud fra Juanfran ud i siden. Munir kommer til undsætning og sparker den længere væk.

44'
- Oscar tryller sig rundt om Rakitic og forsøger at krølle bolden op i det ene kryds, men Ter Stegen redder i flyvende stil.

50'
- Messi viser igen, at han er driblekongen. Fra midtbanen dribler han forbi tre mand og spiller 1-2 med Busquets forbi den fjerde mand. Han finder Munir i dybden som sparker på mål - men bolden reddes og der fløjtes offside.

53' - MÅL!
- En skandale, at Piqué igen ikke formår at vokse med opgaven. En forrygende aflevering sendes om bag Sergi Roberto til Silva, som smækker den ind i feltet. Umtiti stormer tilbage, men kan kun dække én mand; Piqué til gengæld lunter tilbage og hans mand, El Zhar, header bolden i mål til 1-1.

54' - MÅL!
- Leganés går i front og igen er Piqué direkte impliceret i målet. Bolden lander foran ham inde i feltet som sidste mand, men han er ekstremt klodset og får sparket den fem meter til siden - direkte hen til Oscar, som let scorer til 2-1.

60' - ind-/udskiftning
- Munir fik lige præcis intet ud af sin chance i dag. Han pilles ud og erstattes af Luis Suárez.

70' - ind-/udskiftning
- Valverdes plan lykkedes - igen - ikke, og han må pille Vermaelen og Dembélé ud for at sætte Alba og Malcom på banen.

80'
- Forrygende redninger af Leganés' keeper Cuellar! Først piller han et lumsk skud af Coutinho, returen smadrer Rakitic mod mål fra kort afstand, men også den snupper han.

Slut
- FC Barcelona formåede på ingen måde at presse Leganés i bund i jagten på en udligning og dermed blev Gerard Piqués kæmpe-koks dyrt og Barca har nu tabt fem point på to kampe.
Læs også
- Pique: Ramos skulle have haft rødt
- Yaya Touré stikker til Piqué
- Piqué og Lenglet har fundet godt sammen
- Pique: Valverde gør et fantastisk arbejde
- Medie: Piqué henter Vilanovas søn til FC Andorra


Ugens mest læste

Seneste nyheder