La Liga: Leganés 2-1 FC Barcelona

La Liga - 26. september 2018

Indledningen var fornuftig for FC Barcelona, som kom i front kort inde i kampen, men herefter gik det kun én vej, og det var ned. Piqué var impliceret i Leganés' to mål på to minutter og det kom catalanerne sig aldrig fra. Dermed led de sæsonens første nederlag.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Vermaelen, Rakitic, Busquets, Coutinho, Messi, Munir og Dembélé

- 0-1 12' - Coutinho
- 1-1 52' - El Zhar
- 2-1 53' - Oscar

12' - MÅL!!
- Så står der 0-1 i Madrid! Messi med finurlige driblinger; han kører imellem to, vipper bolden forbi den tredje mand og finder Coutinho på kanten af feltet. Hans tæmning ryger op i luften hvorefter han flugter den i mål.

17'
- MEESSI! Han tager chancen fra kanten af feltet, men bolden tager lige præcis trekantssammenføjningen og går ud til målspark.

18'
- Coutinho finder Messi, men argentinerens skud triller ind til keeperen. De to sydamerikanere har været lysvågen i indledningen.

25'
- God redning af Ter Stegen, som skubber et afrettet skud fra Juanfran ud i siden. Munir kommer til undsætning og sparker den længere væk.

44'
- Oscar tryller sig rundt om Rakitic og forsøger at krølle bolden op i det ene kryds, men Ter Stegen redder i flyvende stil.

50'
- Messi viser igen, at han er driblekongen. Fra midtbanen dribler han forbi tre mand og spiller 1-2 med Busquets forbi den fjerde mand. Han finder Munir i dybden som sparker på mål - men bolden reddes og der fløjtes offside.

53' - MÅL!
- En skandale, at Piqué igen ikke formår at vokse med opgaven. En forrygende aflevering sendes om bag Sergi Roberto til Silva, som smækker den ind i feltet. Umtiti stormer tilbage, men kan kun dække én mand; Piqué til gengæld lunter tilbage og hans mand, El Zhar, header bolden i mål til 1-1.

54' - MÅL!
- Leganés går i front og igen er Piqué direkte impliceret i målet. Bolden lander foran ham inde i feltet som sidste mand, men han er ekstremt klodset og får sparket den fem meter til siden - direkte hen til Oscar, som let scorer til 2-1.

60' - ind-/udskiftning
- Munir fik lige præcis intet ud af sin chance i dag. Han pilles ud og erstattes af Luis Suárez.

70' - ind-/udskiftning
- Valverdes plan lykkedes - igen - ikke, og han må pille Vermaelen og Dembélé ud for at sætte Alba og Malcom på banen.

80'
- Forrygende redninger af Leganés' keeper Cuellar! Først piller han et lumsk skud af Coutinho, returen smadrer Rakitic mod mål fra kort afstand, men også den snupper han.

- FC Barcelona formåede på ingen måde at presse Leganés i bund i jagten på en udligning og dermed blev Gerard Piqués kæmpe-koks dyrt og Barca har nu tabt fem point på to kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder