Annonce


Annonce

Annonce

Arthur-skifte: Første bonus til Gremio i morgen

Nyheder - 28. september 2018




Gremio fik forhandlet en god aftale i hus, da de i sommerens transfervindue solgte Arthur Melo til FC Barcelona. Egentlig var planen, at hente Arthur til januar, men FC Barcelona ønskede at fremskynde handlen og hente ham i sommers.

Derfor skulle de betale yderligere 2,8 millioner euro oven i den aftalte pris på 30 millioner euro. Derfor skete der en straksoverførsel på 32,8 millioner euro fra FC Barcelona til Gremio. Men den brasilianske klub formåede også at inkludere nogle aftaler som gør, at de nu kan se frem til endnu flere penge.

Hvis Arthur får spilletid mod Athletic Bilbao i morgen, så skal FC Barcelona hoste op med flere penge. Hans kamp nummer 10 for klubben udløser nemlig et ukendt beløb - og hvis ikke det sker i morgen, så sker der uanset på et tidspunkt. Blot én kamp mangler han for at runde 10 af slagsen i Barca-trøjen.

Derudover skal FC Barcelona også hoste op med penge til Gremio såfremt klubben vinder trofæer mens Arthur er i klubben. En kontraktforlængelse af brasilianeren sender også penge til Gremio og sidst, men ikke mindst, så omhandler den fjerde aftale at Gremio kan indhente penge hvis Arthur på et tidspunkt bliver udpeget til listen over de 55 bedste fodboldspillere af FIFA i forbindelse med prisen 'The Best'.

Det samlede beløb for hele aftalen kan ikke overstige 10 millioner euro og derfor kan Gremio i alt hæve 42,8 millioner euro for Arthur-handlen såfremt alle variabler udløses. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arthur-skifte: Første bonus til Gremio i morgen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder