Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen rundede 150 kampe i Barca-trøjen

Nyheder - 30. september 2018




Tyske Marc-André ter Stegen kom til FC Barcelona i 2014 fra Borussia Mönchengladbach og har efter to sæsoner som andenmålmand kæmpet sin vej ind til stængerne og er nu i gang med tredje sæson i træk som fast førsteholdsmålmand.

Ter Stegen debuterede den 17. september 2014 mod APOEL og han har siden vokset med opgaven til et punkt, hvor han af mange nu anses for at være blandt verdens bedste keepere. I går mod Athletic Bilbao var han - naturligvis - med i startopstillingen til sin kamp nummer 150 i FC Barcelona-trøjen.

I løbet af sine 150 kampe har han vundet 109, spillet 24 uafgjort og blot tabt 17 kampe. Han har lukket 138 mål ind hvilket giver et snit på 0,92 mål lukket ind pr. kamp. Derudover har han vundet La Liga tre gange, Champions League en enkelt gang, Klub VM, fire gange Copa del Rey, europæisk Super Cup samt den spanske Super Cup.

I alt er det blevet til 87 kampe i La Liga; 0 kampe i sin første sæson efterfulgt af 7, 36, 37 og 7 i denne sæson hidtil. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen rundede 150 kampe i Barca-trøjen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder