Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca taler med Thierry Henry

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 1. oktober 2018


Medie: Barca taler med Thierry Henry

Ernesto Valverde tabte i løbet af sidste sæson mange tilhængeres tillid, da han spillede 4-4-2 og satsede på at forsvare et resultat fremfor at udbygge den. Derudover var der ikke meget Barca-identitet over hans spil og ifølge agentet Jota Jordi har FC Barcelona åbnet en snak med Thierry Henry.

- Thierry Henrys navn cirkulerer i Barcelona lige for tiden. Han er gode venner med Eric Abidal og selvom han ikke har erfaring som cheftræner, så har han gjort det godt som assistenttræner for Belgien. Ledelsen i Barcelona er forpligtet til at se efter mulige erstatninger for Valverde, forklarer FIFA-agenten Jota Jordi.

Valverdes kontrakt udløber efter denne sæson men han har en option på endnu en sæson såfremt parterne vælger at benytte sig af den. Under alle omstændigheder har FC Barcelonas ledelse set sig nødsaget til at så småt begynde at kigge på mulige erstatninger, da der ingen garanti er for at Valverde også er cheftræner i klubben i næste sæson.

Oktober kan meget vel gå hen og definere resten af sæsonen, selvom absolut ingenting bliver afgjort her. FC Barcelona skulle bruge de tre seneste kampe til at opbygge selvtilliden inden en stor måned, i stedet blev selvtilliden skudt i sænk og nu står man over for fem ekstremt svære kampe mod Tottenham (ude), Valencia (ude), Sevilla (hjemme), Inter (hjemme) og Real Madrid (hjemme).
Læs også
- Ærlige Valverde: Vi var ikke os selv
- Breaking: Valverde-forlængelse på plads
- Valverde: Ved ikke om Ajax' mål skulle annulleres
- Video: Valverde fik slag af spillerne
- Hvad gør Valverde med venstrebacken i aften?


Ugens mest læste

Seneste nyheder