Annonce


Annonce

Annonce

Abidal fik ikke lov til at se Frenkie de Jong

Champions League - 3. oktober 2018




Eric Abidal og Pep Segura var begge rejst til München i går for at overvære opgøret mellem Bayern München og Ajax. Her var planen blandt andet at se Frenkie de Jong an, men det måtte de se langt efter. Frenkie var skadet og deltog slet ikke i kampen.

Til gengæld var Frenkie de Jong ikke den eneste spiller, som Abidal og Segura var rejst ud for at se på, så på den måde rejste man ikke forgæves. Ajax råder over flere lovende talenter og de fik derfor rig mulighed for at se dem an ligesom der også tidligere har været interesse for Bayern Münchens David Alaba og den tidligere FC Barcelona-spiller Thiago Alcantara. Begge spillede kampen til ende ligesom Ajax' Matthijs de Ligt også gjorde det.

Barcelona har masser af folk ude på forskellige stadions i Europa i disse dage. Når Champions League-bolden ruller er der rig mulighed for at se spillere an på den store scene og derfor investerer man gerne i rejser for at se interessante spillere an på tætteste hold i verdens største klubturnering.

I aften handler det dog om Wembley, hvor FC Barcelona møder Tottenham. Men catalanerne har fortsat spejdere rundt omkring i Europa i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal fik ikke lov til at se Frenkie de Jong

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder