Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bliv skribent på BarcelonaFC.dk

Nyheder - 16. juni 2019
Bliv skribent på BarcelonaFC.dk

BarcelonaFC.dk er i vokseværk og ønsker derfor at udvide teamet med et par skarpe, frivillige skribenter, som ønsker at bidrage til den daglige nyhedsstrøm her på sitet. Så har du en iver for at skrive om din favoritklub, så læs videre herunder.

Hvis du har de danske skrivefærdigheder i orden og samtidig følger klubben på tæt hold, så kan det være, at det netop er dig, som vi søger.

Opgaven består i, at du videreformidler såvel engelske som spanske og catalanske nyheder om FC Barcelona og derfor vil det være et plus hvis du kan læse og forstå catalansk eller spansk. Alternativt er det et must, at du kan fungere i et oversættelsesværktøj. At kunne spansk eller catalansk er ikke afgørende.

Du får en grundig oplæring og du bestemmer selv hvornår du ønsker at bidrage med nyheder; vi ser dog at du helst kan bidrage et par gange om ugen (dag, aften eller nat er underordnet). Nyhederne kan du skrive hjemmefra og samtidig bliver du en del af vores underholdende onlineteam.

Hvis det har fanget din interesse, så send en kort ansøgning og en nyhed skrevet af dig selv til skribent@barcelonafc.dk. Nyheden skal være relevant og kan være støvet op fra alle verdenshjørner.

Spørgsmål kan ligeledes sendes til skribent@barcelonafc.dk


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder