Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tottenham 2-4 FC Barcelona

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 3. oktober 2018


Tottenham 2-4 FC Barcelona

FC Barcelona har haft svært ved at spille godt på det seneste, men de leverede en enestående præstation i første halvleg mod Tottenham, hvor de førte 2-0 ved pause. I anden halvleg kom Tottenham bedre med, men de formåede aldrig at udligne Barcas føring og så kunne catalanerne sikre sig sejren til slut.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba, Roberto, Rakitic, Vidal, Dembélé, Suárez og Coutinho

Mål
- 0-1 2' - Coutinho
- 0-2 28' - Rakitic
- 1-2 52' - Kane
- 1-3 56' - Messi
- 2-3 66' - Lamela
- 2-4 90' - Messi
FC Barcelona fik en forrygende start på kampen mod Tottenham, da Lionel Messi efter to minutter fandt Jordi Alba med en smuk aflevering i dybden. Lloris var helt ude i frimærket for at lukke af for Alba, men backen fandt Coutinho på kanten af feltet, som sparkede bolden i kassen til 0-1 og dermed fik gæsterne fra Catalonien en god start på opgøret.

Tottenham forsøgte at spille hurtigt, men Valverdes taktik var tydelig: Han ville gerne gøre alt for at forsvare sit eget mål og spille på hurtige omstillinger fremfor at tage mange mand frem og spille bolden rundt. Derfor har Tottenham endnu ikke formået at skabe noget endnu. Til gengæld fik de has på Busquets, da Lamela sendte sin fod med knopperne forrest direkte ind på skinnebenet på midtbanespilleren. Busquets blev så hårdt medtaget, at han måtte ud på sidelinjen for en stund, men han kom på banen igen.

Med et kvarter til pausen brillerede de tre oppe i front, da Messi vippede kuglen ind i feltet til Suárez, som uselvisk lagde den af med brystet til Coutinho. Brasilianeren forsøgte sig med en flugter, men den blev reddet og lige inden den hoppede ud af spil, sparkede han den ind i feltet igen. Den hoppede dog helt ud til kanten af feltet hvor Ivan Rakitic kom stormende og flugtede bolden i mål via den ene stolpe og dermed stod der 0-2 på Wembleys måltavlen. Bare to minutter efter blev Suárez sendt i dybden og han fik Lloris ud i fuld længde, men forsøget gled forbi den ene opstander.

Tottenham var tæt på at svare igen, da et fladt indlæg fra Son blev rettet af, men Ter Stegen, som allerede havde hoppet, formåede netop at bremse kuglen, der var på vej ind i målet, med sin ene arm. Stærkt målmandsspil af tyskeren, som helt klart afværgede et selvmål. Minuttet efter trykkede Messi af på et Alba-indlæg, men bolden sad lige i favnen på Lloris. Messi forsøgte igen kort efter, men her blev bolden rettet af og Lloris kunne i to omgange redde inden Suárez havde frit udsyn til at prikke bolden i mål.

Straks inde i anden halvleg var Lionel Messi tæt på at gøre det til 3-0, da han tog et utroligt løb ned mod Tottenhams felt og afsluttede fladt, men stolpen reddede for englænderne. Bare tre minutter senere var han igen på spil, og igen ramte han den samme stolpe. I stedet gik det den anden vej og mens Semedo hoppede på Kanes skudfinte, kunne angriberen sende bolden i mål til 1-2 og dermed var det game on igen på Wembley. Det ville Messi dog ændre på, da Alba smed et fladt indlæg ind i feltet, hvor både Coutinho hoppede over så Suárez, kunne sparke, men Suárez hoppede over så Messi kunne sparke - og det gjorde han. Bolden strøg i mål, men skulle første lige kysse stolpen, til 1-3 på måltavlen. Messi var også tæt på en assist kort efter, men hans gode aflevering blev afsluttet svagt af Suárez.

Med 25 minutter igen fejlede Barcelona gevaldigt i forsvaret og selvom det ikke straks kostede mål, så bibeholdt Tottenham sit angreb og Lamela tog chancen fra kanten af feltet. Bolden blev rettet af og gik ind bag Ter Stegen til 2-3. Bare minuttet efter var det Lloris' fejl til atter igen at fejle, men Alderweireld kom godt ned og fik reddet Lloris' fejl for næsen af Messi. Herefter begyndte Tottenham for alvor at træde i karakter og dominere kampen og mens Barcelona stillede sig tilbage, formåede de slet ikke at lukke af i forsvaret. Englænderne kom til flere skudmuligheder og ved ét tilfælde var det heldigt ikke at gå galt for Semedo, der ikke så Lucas bag sig. I stedet røg bolden tilfældigt gennem Lucas' ben.

Med små 10 minutter igen af opgøret blev en udkørt Philippe Coutinho pillet ud og ind kom Rafinha. Coutinho havde ikke bidraget med meget for inden og smed to lette afleveringer væk. Minuttet efter var det utrolig tæt på 3-3, da Lucas gik gennem to Barca-mand ind i feltet og smadrede til bolden, men Lenglet fik i glidende stil reddet til hjørnespark. Valverde satsede på mere fysik og sendte Vidal på banen for en velspillende Arthur, der mere og mere ligner Xavi på Barcelonas mandskab.

Straks som det sidste minut blev kørt i hus kæmpede Jordi Alba ihærdigt på en høj bold og fik fat i den. Han spillede den ind i boksen til Suárez, som smart hoppede over den og så var Messi helt fri foran Lloris - og her scorede han sten sikkert til 2-4 og dermed blev sejren endegyldigt sikret. I den anden gruppekamp, som også blev spillet her til aften, hentede Inter en vigtig 2-1-sejr mod PSV. Dermed er Inter og Barcelona på seks point mens Tottenham og PSV begge har 0.
Læs også
- Spansk medie: Barca forhandler med Tottenham
- Medie: Tottenham klar til at købe André Gomes
- FC Barcelona 1-1 Tottenham
- Startopstillinger: FC Barcelona - Tottenham
- Tottenham-profil: Jeg klager ikke, hvis Messi er ude


Ugens mest læste

Seneste nyheder