Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho: Alt hvad Messi gør er vanvittigt

Champions League: Af Sajad Koftan - 4. oktober 2018


Coutinho: Alt hvad Messi gør er vanvittigt

Philippe Coutinho, som jo scorede FC Barcelonas første mål mod Tottenham i onsdagens CL-brag i London, efter blot to minutter af kampen, var hurtig til at rose sin magiske troldmand, Lionel Messi, da dommeren havde fløjtet kampen af.

Mediet, Movistar TV, fik et par ord med på vejen fra en træt brasiliansk midtbanestjerne.

- Det var en svær kamp på et svær bane mod et stærkt mandskab. Vi fik den sejr vi gik efter, sagde den skudstærke brasilianer, som også lagde vægt på Barcas overlegne boldbesiddelse på banen.

- Vi spillede mod et stort hold, som gav alle en flot Champions League-kamp. Vi var fokuserede hele vejen igennem og fortjente sejren.

For inden at fansene på lægterne havde nået at finde deres respektive pladser, havde Coutinho fået netmaskerne til at blafre.

- Det var en meget vigtig sejr. Sådan en har vi manglet i de seneste tre kampe. Vi kom blæsende fra start, hvor vores første scoring åbnede kampen endnu mere for os, fortsatte den brasilianske landsholdsstjerne.

Og endnu en gang var Barcas superstjerne, Lionel Messi, afgørende for Barca - noget som Coutinho fik slået fast.

- Messi er den bedste i verden. Jeg har altid sagt at han er historiens bedste, for alt hvad Leo gør på banen er vanvittigt. Jeg er glad for at han scorede to mål idag.

- For os handler det om at vinde alle trofæer. Når Barca er med i en turnering, er forventningerne tårnhøje fra fansene. Derfor er vi 100% fokuserede på alle turneringerne, sagde en glad Coutinho.
Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder