Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinhos mål går i historiebøgerne

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 4. oktober 2018


Coutinhos mål går i historiebøgerne

Philippe Coutinho åbnede den underholdende kamp på Wembley i aftes, da han udnyttede Jordi Albas aflevering ved at sparke bolden i kassen fra kanten af feltet. Tre spillere forsøgte at blokere, da Hugo Lloris var langt væk fra sin streg, men de kunne ikke bremse brasilianerens præcise skud.

Målet blev scoret efter bare 92 sekunder hvilket er det hurtigste FC Barcelona-udebanemål scoret i Champions League. Det var Messi som åbnede op med sin geniale aflevering i dybden til Jordi Alba. Lloris troede, at han kunne komme ud og dække bolden, men Alba tog bolden til sig og fandt Coutinho, som altså sparkede FC Barcelona i front.

Målet går altså over i historien, men der skal helt andre boller på suppen hvis det hurtigste mål i en FC Barcelona-hjemmekamp i Champions League skal slås. Den rekord sidder Mark van Bommel nemlig på, da han i sæsonen 2005/2006 scorede mod Panathinaikos efter bare 43 sekunder.

Philippe Coutinho bidrog til FC Barcelonas angreb, men kørte træt i slutningen af kampen hvorfor han blev skiftet ud. Sejren var tæt på at glippe, men catalanerne stod godt imod Tottenhams pres og kunne rejse fra London med tre point og fornyet selvtillid.
Læs også
- Ser man endelig Coutinho på midtbanen i weekenden?
- Coutinho og Rakitic hagles ned efter en sløv indsats
- Stoichkov sender brev til Coutinho
- Messi gav sin lykkeamulet til Coutinho
- Coutinho: Jeg havde brug for sådan en kamp


Ugens mest læste

Seneste nyheder