Annonce


Annonce

Annonce

Coutinhos mål går i historiebøgerne

Champions League - 4. oktober 2018




Philippe Coutinho åbnede den underholdende kamp på Wembley i aftes, da han udnyttede Jordi Albas aflevering ved at sparke bolden i kassen fra kanten af feltet. Tre spillere forsøgte at blokere, da Hugo Lloris var langt væk fra sin streg, men de kunne ikke bremse brasilianerens præcise skud.

Målet blev scoret efter bare 92 sekunder hvilket er det hurtigste FC Barcelona-udebanemål scoret i Champions League. Det var Messi som åbnede op med sin geniale aflevering i dybden til Jordi Alba. Lloris troede, at han kunne komme ud og dække bolden, men Alba tog bolden til sig og fandt Coutinho, som altså sparkede FC Barcelona i front.

Målet går altså over i historien, men der skal helt andre boller på suppen hvis det hurtigste mål i en FC Barcelona-hjemmekamp i Champions League skal slås. Den rekord sidder Mark van Bommel nemlig på, da han i sæsonen 2005/2006 scorede mod Panathinaikos efter bare 43 sekunder.

Philippe Coutinho bidrog til FC Barcelonas angreb, men kørte træt i slutningen af kampen hvorfor han blev skiftet ud. Sejren var tæt på at glippe, men catalanerne stod godt imod Tottenhams pres og kunne rejse fra London med tre point og fornyet selvtillid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Coutinhos mål går i historiebøgerne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder