Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sur Vidal ville starte mod Tottenham

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 5. oktober 2018


Sur Vidal ville starte mod Tottenham

Arturo Vidal har ikke haft nogle lette dage under ledelse af Ernesto Valverde. Han spillede en forrygende første halvleg mod Athletic Bilbao og indledte anden halvleg lige så godt, men allerede efter 55 minutter blev han pillet ud.

Skuffelsen stod malet i hans ansigt, da han helt klart var banens bedste og han forstod derfor ikke hvorfor det lige netop var ham, som skulle pilles ud. Den gode præstation betød, at han forventede at starte på Wembley såfremt Ousmane Dembélé ikke skulle starte, men i stedet overraskede Valverde og startede med Arthur på banen - en plan, som man bestemt ikke kan sige noget negativt til. Arthur spillede en fortryllende kamp.

Arturo Vidal måtte i stedet tage plads på bænken og kom først på banen for Arthur efter 87 minutter. Han gik straks på banen og gav alt, hvad han havde i sig, men efter kampen viste han sin utilfredshed ved at gå til Instagram og smide et billede op af en sur emoji. Et klart signal om, at han mener han burde have fået chancen efter den gode præstation mod Athletic Bilbao.

I Barcelona er man til dels glade for Vidals reaktion, da det viser dedikation, men omvendt kan det skabe unødig drama når sådan nogle deles på de sociale medier. Den sure emoji kan ses på billedet foroven.
Læs også
- Vidal surmuler over udskiftning mod Girona
- Vidal: En startplads skal man gøre sig fortjent til
- Valverde buhet for at pille Vidal fra banen
- Vidal vil ikke bytte sin frisure for CL-trofæet
- Video: Vidal med den mystiske boks


Ugens mest læste

Seneste nyheder