Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi kåret som rundens CL-spiller igen

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 5. oktober 2018


Messi kåret som rundens CL-spiller igen

Lionel Messi var her, der og alle vegne i FC Barcelonas offensiv, da de onsdag aften mødte Tottenham på Wembley. Med to mål og imponerende spil bidrog han kraftigt til at holdet snuppede en vigtig sejr ude mod Tottenham.

I dag har UEFA offentliggjort hvilken spiller, som er blevet kåret til rundens spiller i anden gruppekamp og her faldt valget igen på Messi. Han blev også kåret som rundens spiller i første gruppekamp, da FC Barcelona hjemme mod PSV vandt 4-0 på et hattrick af Messi. Dermed snuppede han altså titlen som rundens bedste spiller to gange i træk.

I forbindelse med titlen som rundens spiller får han mulighed for at lave et hattrick, når Inter kommer på besøg på Camp Nou den 24. oktober. Inter lagde ud med at slå Tottenham med 2-1 på hjemmebane med to meget sene mål og vandt onsdag aften med samme cifre ude mod PSV. Dermed er det altså første- og andenpladsen, som støder sammen den 24. oktober mens Totteham og PSV begge er på nul point - seks af slagsen bag de to tophold i gruppen.

Gruppe B
1. FC Barcelona: 6 point (8-2)
2. Inter: 6 point (4-2)
3. Tottenham: 0 point (3-6)
4. PSV: 0 point (1-6)


Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder